FutbolGündem

Galatasaray ‘da Hagi gitti, Bülent Ünder geldi

Galatasaray ‘da görevden alınan Gheorghe Hagi ‘nin yerine Bülent Ünder getirildi. Bülent Ünder’in yardımcılığını Tugay Kerimoğlu yapacak. Bülent Ünder sezon sonuna kadar Galatasaray ‘ın başında yer alacak.

Galatasaray ‘da görevine son verilen Rumen teknik adam Gheorghe Hagi ‘nin yerine Bülent Ünder getirildi. Bülent Ünder, 2010-2011 sezonunun sonuna kadar Galatasaray Teknik Direktörü olarak görev yapacak.

Bu arada A Takım Sportif Direktörlüğü görevine de vekaleten Cüneyt Tanman atandı.

Bülent Ünder; En kısa sürede görevime başlayacağım

Galatasaray ‘da geçmişte Fatih Terim ‘in yardımcılığını yapan Bülent Ünder, en kısa sürede göreve başlayacağını belirtti. açıklama yapan Bülent Ünder, ”En kısa sürede göreve başlıyorum. Kulüple sezon sonuna kadar anlaştım” dedi.
Bülent Ünder, antrenör Tugay Kerimoğlu ve kaleci antrenörü Nezih Boloğlu ‘nun görevlerini sürdüreceğini, belki 1-2 antrenör takviyesinin daha yapılabileceğini söyledi.

Öte yandan, Bülent Ünder ‘in sezon sonuna kadar olan bölümde başarılı olması halinde, gelecek sezon da görevine devam edebileceği belirtildi. 61 yaşındaki Bülent Ünder’in yardımcılığını Hagi döneminde de çalışan Tugay Kerimoğlu yapacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu