FutbolGündem

Galatasaray’ın iç saha maçlarında giyeceği yeni forma görücüye çıktı!..

Galatasaray’ın iç saha maçlarında giyeceği yeni forma görücüye çıktı!.. Sarı – kırmızılı futbol takımının 2013-2014 sezonunda kendi sahasında giyeceği ve Nike tarafından tasarlanan iç saha forması taraftarların beğenisine sunuldu.

Yeni formanın, başarılı geçen sezonun hikayelerinden ilham alan bir tasarım ile son teknolojiyi buluşturduğu kaydedildi. Forma, gövde kısmı ve kollarının yarısı kırmızı, yarısı sarı olacak şekilde geleneksel tasarıma göre hazırlanırken, ilk defa olarak manşet ile yaka kısmının da yarısı sarı, yarısı kırmızı olarak tasarlandığı görüldü.

Galatasaray’ın kuruluş yıllarındaki sarı ve kırmızı renklerin kullanıldığı formada, Metin Oktay’ın futbol oynadığı yıllarda giydiği formadan da ilham alındığı aktarıldı. HTSpor’un haberine göre, Galatasaraylı oyuncular Burak Yılmaz ve Semih Kaya, Twitter hesaplarından önümüzdeki sezon giyecekleri parçalı formayla çekildikleri fotoğraflarını paylaştı. Galatasaraylı futbolcular, yarın oynayacakları Trabzonspor maçında bu formayla mücadele edecek.

Burak Yılmaz şu sözlerle yeni formayı tanıttı: “Yarın kupa maçımıza, yeni formamızla çıkıyoruz #aslanavda #cimbom #galatasaray”

Semih Kaya ise şunları yazdı: “Şampiyonluk kupasını alırken yeni formayı giymek ŞAHANE! #aslanavda #cimbom #galatasaray”

Galatasaray’ın Fildişi Sahilili yıldızı Drogba da Instagram’dan forma ile çekilmiş bir pozunu paylaşıp, “Kralı, Metin Oktay’ı hatırla. Efsane formanın bir parçası olmanın gururu” yazdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu