FutbolGündem

Galatasaray Lucas Biglia için pazarlıklara başladı

Galatasaray, transferde yine eski göz ağrısına döndü. Sarı-kırmızıların, daha önce birçok kez transfer listesine giren Lucas Biglia için Anderlecht ile pazarlık yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Lig TV’nin haberine göre; Belçika kulübünün 24 yaşındaki ön libero için 5 milyon euro bonservis bedeli belirlediği, Adnan Sezgin yapacağı görüşmelerde bu rakamı aşağı çekmeye çalışacağı öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların Biglia için 3.5 milyon euroyu gözden çıkardıkları, 2006 yılından beri Anderlecht’de forma giyen Arjantinli futbolcunun da mor-beyazlı ekipten ayrılıp Avrupa’da büyük bir kulüpte oynama isteğini kulübüne ilettiği ifade edildi.

2005 FIFA Gençler Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını da giyen Biglia orta sahada uzun pasları, mücadeleci futboluyla dikkat çekiyor.

Kölner Ekspres Gazetesi; Taner Yalçın Galatasaray’a gidiyor

Almanya’nın Kölner Ekspres Gazetesi de, Köln’ün genç futbolcusu Taner Yalçın’ın Galatarasay’a transfer olabileceğini iddia etti. “Kölner Express” gazetesinde yer alan haberde, Almanya Kupası eleme maçında Duisburg karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyan Taner’i, teknik direktör Franz Schaefer’in artık kadroda görmek istemediği, bu futbolcunun kendisi ile ilgilenen Galatasaray’a gönderilebileceği ifade edildi.

Bu arada Galatasaray’ın iki önemli futbolcusu Harry Kewell ile Neill’ın Avustralya Milli Takımı kadrosuna çağırılması sıkıntı yarattı. 9 Ocak 29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Asya Kupası’na katılacak milli takım kadrosuna davet edilen iki futbolcu Avustralya Milli Takımı’nın finale kadar kalması kamp döneminin yanısıra Spor Toto Süper Ligin ilk 2 haftasında da forma giyemeyecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu