GündemTransfer

Galatasaray şokta; Atletico Madrid, Reyes’i satmayacağını resmen açıkladı!..

Reyes ve Forlan’ın Galatasaray’a transferiyle ilgili İspanya’dan çelişkili haberler geliyor.

Galatasaraylı yöneticiler görüşmelerin sürdüğünü söylese de, Atletıco Madrid cephesinden tam tersi açıklamalar yapılıyor. Atletıco Madrid’in Reyes’i satmayacağını resmen açıklaması Galatasaray’ın gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz hafta Ujfalusi, Reyes ve Forlan için Atletıco Madrid’le anlaşıldığını açıklayan Galatasaray, Tomas Ujfalusi ile resmi sözleşme imzalamıştı. Ntvspor.net’in haberine göre, İkinci başkan Ali Dürüst, pazar günü Doğan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Reyes’le de kesin anlaşma sağlandığını ve İspanyol oyuncunun salı ya da çarşamba günü İstanbul’a geleceğini söylemişti.

Ali Dürüst’ün açıklamasından dakikalar sonra Atletico Madrid’ten yeni haber geldi

Ancak Atletıco Madrid Kulübü internet sitesinden Reyes’i satmayacağını duyurdu. İkinci Başkan Ali Dürüsti Madrid kulübün bu açıklamasının ardından bu kez transferler kesin olarak bitmese de görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Ali Dürüst’ün açıklamasının üzerinden dakikalar geçmişken, Atletıco Madrid cephesinden yeni bir haber geldi. İspanyol kulübün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero, Cadenaser Radyosu’na konuştu ve, ”Reyes kalacak. Forlan’ın ise 4 Temmuz’a kadar vakti var” dedi.

Atletico Madrid Spor Direktörü Jose Luis Perez Caminero; Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum

Caminero, Galatasaray Kulübü’ye görüşmelerinin detaylarını da verdi. Sadece teklifi dinlediklerini ve bunları futbolcuların menajerlerine ilettiklerini belirten Caminero, ”Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum. Biz büyük bir kulübüz. Gelen teklifleri dinlemek bizim zorunluluğumuz” diye konuştu.

Jose Luis Perez Caminero; Forlan’ın 4 Temmuz’a kadar karar zamanı var

Reyes’in kesin olarak takımda kalacağını söyleyen Caminero, Atletico Madrid’in yeni sezon hazırlıkları için toplanacağı 4 Temmuz’u, Forlan’ın son karar tarihi olarak gösterdi. Madrid kulübünün spor direktörü, “Forlan 4 Temmuz’a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve son 4 yılda olduğu gibi bizim formamızı giyecek” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu