FutbolGündem

Tolunay Kafkas; Kupayı kazanmak istiyoruz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın çekilecek kurayı heyacanla beklediklerini söyledi.

Bu yolda gidebilecekleri yere kadar gitmeyi istediklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Kupayı kazanmak istiyoruz. İyibir yola girdik. Önemli olan bunu devam ettirebilmek. Hafta sonu eğer Gençlerbirliği maçını da kazabilirsek önümüzü daha iyi göreceğiz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale çıkan Gaziantepspor, hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçının çalışmalarına başladı. Antrenmanın ana bölümünde Beypazarı Şekerspor karşılaşmasında ilk 11’de görev alan oyuncular, maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncularla yarı alanda çift kale oyun çalışması yapıldı. Antrenman soğuma ile açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas, hem Gaziantepspor’un hem de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un çeyrek finale kalmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Tolunay Kafkas, “Umarım finalde karşılaşırız. İnşallah Allah bize finalde karşılaşmayı nasip eder. Son derece mutluyuz. Gruptan lider olarak çıktık bu da çok önemli. Kulübe maddi-manevi para kazandırdık. Bu da çok önemli” diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas; Geleceğe yönelik transferlerimiz devam edecek

Tolunay Kafkas, Wagner’in takıma çok katkı yapacağını düşündüğünü kaydederek, “Cenk Tosun’u transfer ettik. Cenk, Alman Ümit Milli Takımı’nın da oyuncusu. Santrafor özellikli oyuncu. Geleceğe yönelik transferlerimiz devam edecek. Beklenen Gaziantepspor’u yapma yolunda büyük adımlar atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ligin genelinde kolay maç olmadığını anlatan Tolunay Kafkas, “Gençlerbirliği’nin de içinde bulunduğu durumu göz önüne alırsak oldukça zor maç oynayacağız. İyi oynayan, hak edenin kazanacağı maç diliyorum” diye konuştu. Gaziantepspor’un Almanya’nın Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’dan transfer ettiği genç forvet Cenk Tosun da bugün Celal Doğan Tesisleri´nde yeni takım arkadaşlarıyla birlikte ilk çalışmasını yaptı.

Cenk Tosun yaptığı açıklamada, Türkiye ligini yakından takip ettiğini, Gaziantepspor’un çok iyi olduğunu bildiği için geldiğini söyledi. Cenk Tosun, “Tolunay hoca ile başkanımız çok uğraştılar. Bana güven verdiler. İsim olarak daha büyük takımları seçmedim, buraya geldim. Belki Türk ya da Alman Milli Takımları’nda milli olmak istiyorum. Gollerimle kendimi göstermek istiyorum. 3 buçuk sene imzaladım, kaç sene olur onu bilemiyorum” diye kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu