GündemTransfer

Gençlerbirliği Milan Smiljanic’i renklerine bağladı!..

Gençlerbirliği Milan Smiljanic’i renklerine bağladı!.. Başkent ekibi, geçtiğimiz sezon Partizan’da forma giyen orta saha oyuncusu Milan Smiljanic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği Kulübü Sırp orta saha oyuncusu Milan Smiljanic’i renklerine bağladı. Sporx.com’un haberine göre, kırmızı – siyahlı takımın uzun süredir anlaşma zemini aradığı Sırp oyuncu ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalandığı resmen açıklandı. Gençlerbirliği kulübünden yapılan o açıklama;

Kulübümüz, 2013-2014 sezonunun transfer çalışmalarındaki ilk anlaşmasını Milan Smiljanic ile yaptı. Geçen sezon Sırbistan Ligi’nde şampiyon olan Partizan takımıyla 113 maça çıkan Smiljanic, 3 gole imza attı. Kariyerinin bir döneminde La Liga takımlarından Espanyol’da da forma giyen oyuncu Gijon’da da kiralık olarak görev yaptı. La Liga’da 53 maça çıkan Milan orta sahada ön libero olarak görev yapıyor. Sağlık kontrolünden geçen anlaşmaya vardığımız oyuncu ile kulübümüz 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Milan aynı zamanda 6 kez de Sırbistan Milli Takım formasını giyerek rakip ağları 1 kez havalandırdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu