GündemTransfer

Gençlerbirliği, Serkan Kurtuluş ile Radosav Petkoviç’i reklerine bağladı

Gençlerbirliği, transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray’dan Serkan Kurtuluş ile Blackburn Rovers’tan Radosav Petkoviç’i reklerine bağladı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine futbolcuların yanı sıra Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Asbaşkan Enis Safi ve Basın Sözcüsü Hakan Kaynar katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan İlhan Cavcav takımdan Yasin, Soner ve Herve Tum’un ayrıldığına dikkat çekerek, özellikle Herve Tum ile 37 yaşında olması nedeniyle yollarını ayırdıklarını kaydetti.

Herve Tum’un çok tecrübeli ve profesyonel bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Cavcav, 35 yıllık başkanlık sürecinde 37 yaşında olmasına rağmen Herve Tum’u gönderdiği için hata yaptığını belirtti. Gönderilen futbolcuların yerini doldurmak adına 6 tane iyi oyuncu aldıklarını ifade eden tecrübeli başkan, “Son olarak Petkoviç ve Serkan’ı kadromuza kattık. Kendileriyle üçer yıllık sözleşme yaptık. Bu iki kardeşimizin Gençlerbirliği’nde başarılı olacaklarına inanıyorum.” dedi.

Yeni transfer Petkoviç ise, Gençlerbirliği’ne gelmeden önce takımda yer alan bazı futbolculardan bilgi aldığını belirterek, genç bir oyuncu olduğunu kendini geliştirebileceği ve yol kat edebileceği bir kulübe geldiğini kaydetti.

Bir diğer genç transfer Serkan Kurtuluş ise, Gençlerbirliği’nde genç oyuncuların rahatlıkla şans bulabildiğini ve bu durumun kendisi için büyük bir avantaj olduğunu bunu en iyi şekilde değerlendirerek başarılı olmak istediğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan İlhan Cavcav ve yeni transferler Serkan Kurtuluş ile Radosav Petkoviç Gençlerbirliği kaşkolu ile basın mensuplarına poz verdiler.

Öte yandan Serkan Kurtuluş’un yıllık 600 bin lira, Blackburn Rovers’tan transfer edilen Radosav Petkoviç’in ise 600 bin euro ücret alacağı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu