FutbolGündemTransfer

Göksel Gümüşdağ; Gökhan Ünal ile Zapotocny’i istedik

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal ile Beşiktaş’tan Zapotocny’i resmen istediklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe’den Gökhan Ünal ile Beşiktaş’tan Zapotocny’i istediklerini söyledi. Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Göksel Gümüşdağ, kulüp olarak ilk yarıda sakatlıklarla boğuştuklarını belirterek, ikinci yarı için belli mevkilere transfer yapacaklarını kaydetti.

İstanbul BŞB Başkanı Göksel Gümaşdağ, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan oyuncuları Gökhan Ünal’ı istediklerini ifade ederek, ”Bu oyuncuya hocamız çok inanıyor. Kadromuza katmak istiyoruz. Oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin de istedik” derken, Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Serdal Adalı’dan da Çek savunma oyuncusu Zapotocny’i istediklerini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ; Trabzonspor maçında 1 milyon 200 bin lira hasılat elde edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksal Gümüşdağ, Trabzonspor maçında 1 milyon 200 bin lira hasılat elde ettiklerini açıkladı. Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmada iyi hasılat elde ettiklerini kaydeden Başkan Göksel Gümüşdağ, ”1 milyon 200 bin lira hasılat elde ettik. Giderlerden sonra bize 1 milyon 50 bin lira kaldı. Ancak sonuç istediğimiz gibi olmayınca üzüldük” dedi.

Göksel Gümüşdağ, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın çok iyi stat olduğunu, burada maç oynanmayacak  durum olmadığını kaydederek, ”5 yılda burada lig ve kupa olmak üzere toplam 170 maç oynadık. Rüzgar nedeniyle zorlandığımız sadece 1-2 maç oldu. Buradaki yapılaşma rüzgarları büyük ölçüde kesti. Olimpiyat Stadı, kulüplerimiz ile milli takımın mutlaka tercih etmesi gereken stat” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ; 14 bin kişilik butik stat yapacağız

Kulüp olarak Başakşehir İlçesi’nde 14 bin kişilik butik stadın inşaatına 1-2 ay içinde başlayacaklarını dile getiren Başkan Göksel Gümüşdağ, ”Stadı, önümüzdeki yılın sezon sonunda veya devre arasına yetiştirmeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümaşdağ, zamanla seyirci sorunlarını aşacaklarına inancını dile getirerek, bugün 300 kişinin kendi isteğiyle maçlara bilet alarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarına geldiğini, 100 tane öğrencinin de paralarını ödeyerek kombine bilet aldığını anlattı.

Başkan Göksel Gümüşdağ; Herşeyden önce kulübümüz gelir

İBB Spor olarak Galatasaray’a karşı maç kazanamamalarının gündeme gelmesiyle ilgili bir soru üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, ”Teknik heyet ile benim için önce kulübüm gelir” dedi.
Göksel Gümüşdağ, böyle algılanmanın normal olduğunu kaydederek, ”Teknik direktörümüz Abdullah Avcı geçmişte Galatasaray alt yapısında görev yaptı. Yardımcısı Arif 20 yıl Galatasaray’da futbol oynadı. Ben de Galatasaray Kulübü kongre üyesiyim. Ancak, futbola profesyonel hizmet eden kişi önce önce kulübünü düşünür. Bizde her şeyden önce kulüp gelir. İBB Spor’a 1 dakika bile hizmet veren kişi dahi önce kulübünü düşünür” şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı’ya Galatasaray ile Trabzonspor’dan daha önce teklif geldiğini söyleyen Başkan Göksel Gümüşdağ, ”Kendisi kalmak istedi. Bizim Abdullah Avcı ile gönül sözleşmemiz var. Ancak ilerde bu teknik ekibin büyük camialar ile milli takımlarda görev almasını tabii ki isteriz” ifadesini kullandı. Göksel Gümüşdağ, İBB Spor olarak bu sezon iddialı olduklarını ifade ederek, sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı hedeflediklerini anlattı.

Göksel Gümüşdağ; Futbol ailesi toplanacak

Kulüpler Birliği Vakfı ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla ‘Kulüplerin sorunları ile sporda şiddet sorununun araştırılması amacıyla kurulan meclis araştırma komisyonu’na yaptığı sunum sırasında teklifte bulunduğunu anlatan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, ”Sayın Yıldırım, komisyon üyelerini futbol ailesinin katılımıyla düzenlenecek toplantıya davet etti. Toplantı, 15 Ocak’ta hatta 16’sına sarkacak. 150 kulübün bulunacağı toplantıda komisyonla birlikte değerlendirmelerde bulunacak. Bu toplantıda, tüm sorunlar tartışılacak. Toplantı büyük ihtimalle Swissotel’de yapılacak” şeklinde konuştu.

Başkan Göksel Gümüşdağ; Kulüpler Birliği olarak profesyonel hakemliği destekliyoruz

Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili olan Göksel Gümüşdağ, vakıf olarak hakemlerin profesyonelleşmesinden yana olduklarını söyledi. Kulüpler Birliği’nin hakemlerin profesyonel hale gelmesini destekleyeceğini vurgulayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, ayrıca hakemlerin birarada bulunacağı, gelişimlerini sürdürebileceği Hakem Evi’nin olması gerektiğini kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu