FutbolGündem

Lorik Cana; İstanbul’a gelmeden öncede Galatasaray taraftarıydım

Gaziantep Sanko Park Alışveriş Merkezi’ndeki Galatasaray Store mağazasına gelen Lorik Cana ve Emre Çolak taraftarlar tarafından tezahüratlarla karşılandı.

Galatasaraylı Lorik Cana, Galatasaray’ın hak etmediği yerde olduğunu söyledi. Lorik Cana, ligin ilk yarısını değerlendirdi. Gaziantep Sanko Park Alışveriş Merkezi’ndeki Galatasaray Store Mağazası’nda açıklamalarda bulunan Galatasaraylı Lorik Cana, “Ligdeki durumumuza bakarsanız, hak etmediğimiz durumdayız. Böyle büyük takımdan beklentiler daha fazla tabiî ki. Ama taraftarımız devamlı bizimle beraber, bizi destekliyor. Bu da güzel durum. Ama ben gelecekten çok umutluyum. Daha iyi günler yaşayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Galatasaraylı Lorik Cana: Daha öncede Galatasaray taraftarıydım

Sarı-kırmızılı kulübe imza atmadan önce de Galatasaray taraftarı olduğunu anımsatan Lorik Cana, Gaziantep Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde yaptığı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü; Galatasaray’ı yakından takip ediyordum. Kariyerimde mutlaka Galatasaray’da oynamak istediğimi biliyordum. Sonuçta bu da gerçekleşti. Benim için önemli bir olay. Kolay değil böyle büyük kulüpte oynamak. Böyle büyük kulüpte oynuyorsanız, savaşçı ruha sahip olmanız gerekiyor. Böyle kimliğe sahip olmanız gerekiyor. Ben de daha iyi şeyler yapacağımdan eminim. Eskiden de çok büyük kulüplerde oynadım, önemli başarılara imza attım. Galatasaray’da da bu başarılara imza atmak istiyorum.

Galatasaraylı Emre Çolak; Galatasaray alt yapıya önem veren kulüp

Galatasaraylı Emre Çolak ise ligin son maçında Konyaspor’a attığı gol ile dikkatleri üzerine çeken Anıl ile konuştuğunu, onun neler hissettiğini de kendisinden iyi kimsenin anlayamayacağını belirtti. Galatasaraylı Emre Çolak, “Çünkü aynı şeyleri bende yaşadım. Cumhur ile de konuştum, o da çok heyecanlı. Galatasaray altyapıya önem veren kulüp. Ne kadar çok genç çıkarsa o kadar çok seviniyoruz. Yeni stat da beni heyecanlandırıyor. İlk maçlarda oynayacağım” dedi.
Her iki futbolcu konuşmaların ardından sarı-kırmızı taraftarlara imza verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu