FutbolGündemVideo

Guti: Yıldırım Demirören golf oynamaya çalışıyor ama beceremiyor

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Guti Hernandez CNN Türk’te Saba Tümer’in konuğu oldu. Guti, Başkan Yıldırım Demirören’in golf oynamasıyla dalga geçerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Saba Tümer’in golfle ilgili sorusuna Guti şu cevabı verdi;

Çok fazla olmasa da golf oynuyorum. Yani ben oynuyorum, başkan da oynamaya çalışıyor. Kendisi de biliyor geliştirmesi gerektiğini. Çok da istekli bu konuda. Golf malzemesi satan mağazalar başkandan çok mutlulardır. Çünkü devamlı topu dışarı atıyor. Tabi bu işin şakası. Başkan, Serdal bey ve Cengiz Bey olmasaydı muhtemelen ben de burada olmazdım.

Guti Hernandez, UEFA Avrupa Ligi ile ilgili bir soruya ise iddialı açıklamalar yaptı;

“UEFA kupasını kazanacağız! Böyle bir taraftar her şeyin en iyisini hak ediyor. Kulüp olarak çok ciddi atılımlarda bulunduk. Çok iyi oyuncular geldi. Rakiplerle mücadele etmek için elimizde her şey var.

Beşiktaş taraftarına buradan ne söylemek istersin?

Aslında onlara söyleyecek bir şey yok. Çünkü gerçekten harikalar. Beşiktaş bugün hem Türkiye’de hem de dünya çapında bu kadar önemli bir takımsa onların çok büyük katkısı var. Hem takıma yardımları, hem de beni bu konuma getirmeleri beni çok mutlu ediyor ve çok teşekkür ediyorum.

[media id=69 width=610 height=340]
Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu