FutbolGündem

Lütfi Arıboğan; Gündemi çok yakinen takip ediyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, son haftalarda yaşanan olayları takip ettiklerini, her şeyin kontrolleri altında olduğunu söyledi.

TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, 10 Şubat Perşembe günü Başkan Mahmut Özgener ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek bütün sorulara cevap vereceklerini açıkladı.

Swiss Otel ’de Sürat Kargo ile yapılacak sponsorluk anlaşması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, son gelişmeler konusunda her şeyin kontrolleri altında olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu;

Şu anda Türk futbolu için güzel şeyler yaşıyoruz. Milli Takım ’a yeni sponsorlar katıldı. Milli Takım ’da Güney Kore maçı için toplandı. Çarşamba akşamı Trabzon ’da güzel bir dostluk maçı yapacağız. Buradan kamuoyuna önemli bir mesaj vermek istiyorum. TFF olarak sistemin kontrol altında olduğunu sizlere belirtmek istiyorum. Hem saha içinde olanları hem saha dışında olanları, olumlulukları, olumsuzlukları oluşan gündemi, oluşturulmak istenen gündemi çok yakinen takip ediyoruz.

Bizim için öncelik Milli Takım ’dır Güney Kore ile oynanacak maçın ardından Başkanımız Mahmut Özgener ‘le birlikte basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna önemli açıklamalar yapacağız. Perşembe günkü basın toplantısının içeriğin sorulması üzerine TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, “Türk futbolunda son günlerde yaşanan gelişmelerdir” cevabını verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu