FutbolGündem

TFF’nin yeni sponsoru Sürat Kargo

Sürat Kargo, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Swiss Otel ’de düzenlenen sponsorluk anlaşmasına TFF Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım Teknik Heyeti, futbolcularla Sürat Kargo temsilcileri katıldı. TFF tedarikçi sayısının 6’ya toplam sponsor sayısının da 15’e yükseldiğine dikkat çeken Başkan Mahmut Özgener, lojistik sektörünün önemli kurumları arasında yer alan Sürat Kargo ‘nun Türkiye Futbol Federasyonu ‘nun yurtiçindeki tüm gönderimlerini belli limit karşılığında bedelsiz olarak karşılayacağını söyledi. Başkan Mahmut Özgener şöyle konuştu;

Yeni markaların Türk futboluna yatırım yapması, futbol ekonomisinin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Sürat Kargo da böylesine büyükbir işbirliğine ilk kez bizimle merhaba diyor. Ümit ediyorum, ilk etapta 2012 sonuna kadar sürecek ortaklıktan memnun kalarak sözleşmeyi daha da ileriye taşıyacak. Tam 3 yıl önce göreve geldiğimiz zamanki sponsor tablosuyla şimdiki durumu karşılaştırdığımızda, gelinen nokta bizleri çok mutlu ediyor.

Sürat Kargo ile birlikte sponsor sayısının 15’e yükseldiğine vurgu yapan TFF Başkanı Mahmut Özgener  sözlerini şöyle tamamladı;
3 ana sponsor ile 2 resmi tedarikçinin katılımıyla toplam sponsor sayısı 15’e yükselen, yıllık sponsorluk gelirleri yüzde 300 artan, mevcut sponsorların hemen hemen hepsiyle sözleşme rakamlarını en az 2 katına yükselten Futbol Federasyonu ‘nun başkanı olarak bundan gurur duyuyorum. Bu anlaşmanın hem Türk futboluna hem de Sürat Kargo ‘ya hayırlı olmasını diliyorum.

Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı; TFF ile sporsorlukta zirveye çıktık

Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı da, 7 yıllık geçmişlerine karşın Türkiye’nin en hızlı büyüyen kargo firması olarak Bursaspor ile başlattıkları spor sponsorluğu ilişkilerini Milli Takımla zirveye taşıdıklarını belirtti. Kargo sektörüne birçok yenilikler kazandırdıklarına dikkat çeken Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, “2010 yılında Altın Marka Ödülü kazandık. Türk sporuna destek vermekten mutluyuz. Bursaspor’un ardından TFF’ye de sponsor olduk. Bu sponsorlukla zirveye çıktık” diye konuştu.

Sponsorluk anlaşmasının ardından Mahmut Özgener, Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı ’ya üzerinde Sürat Kargo yazılı 10 numaralı milli takım forması hediye etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu