DünyaGündem

Hamburg’da Gökhan Töre şoku; 6 hafta sahalardan uzak kalacak!..

Bundesliga takımlarından Hamburg’da forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre’nin, perşembe günü ameliyat olacağı ve 6 hafta boyunca yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Hamburg Kulübü’nden yapılan açıklamada, pazar günü takımın kamp yaptığı İspanya’nın Marbella kentinden Hamburg’a dönen Gökhan’un sol dizinde menüsküs yırtılması tespit edildiği ifade edildi. Ajansspor.com’un haberine göre, Gökhan’ın 12 Ocak Perşembe günü ameliyat olacağı belirtilen açıklamada, genç oyuncunun 2 hafta boyunca dizine yüklenmemesi gerektiği ve daha sonra da rehabilitasyona başlayacağı kaydedildi.

Açıklamada, Hamburg taraftarlarının ilk yarının takımın en iyi oyuncusu seçtiği Gökhan’ın yeniden takımla çalışmaya muhtemelen 6 hafta sonra başlayabileceği bildirildi. Takımın teknik direktörü Thorsten Fink, Gökhan’ın erken iyileşmesini ümit ettiğini, bunun için ona destek olacaklarını söyledi.

Gökhan, Cumartesi günü İspanya’nın Marbella kentinde Sporting Lokeren’e karşı oynanan karşılaşmada rakibin müdahalesi olmadan yere düşmüş ve sakatlanmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu