FutbolGündem

Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Bilic, Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakıyor

Beşiktaş Yönetimi, Carvalhal’in yerine Tayfur Havutçu’yu getirmesine rağmen yabancı hoca arayışlarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin ilk sırasında Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü Slaven Bilic bulunuyor.

Beşiktaş’ta Tayfur Havutçu’nun yeniden teknik direktörlüğe getirilmesiyle yeni bir dönem başladı. Radyospor’un haberine göre yöneticiler, değişik teknik direktör adaylarının gündemde olduğuna dair iddialar için “Beşiktaş’ta yeni dönem başladı Tayfur Havutçu göreve geldi” diyorlar.

Bununla birlikte siyah beyazlı takımın Hırvatistan Milli Takımı’nın teknik direktörü Slaven Bilic’le ilgilendiği yönündeki haberler Hırvatistan teknik heyeti içerisinde de yankı buldu.

Beşiktaş’ın eski kalecisi Mırmic; Konuyu Bilic ile kısaca konuştuk, “Neden olmasın” diyor

Beşiktaş’ın eski kalecisi ve şu anda ise Hırvat Milli Takımı’nın kaleci antrenörü olan Marijan Mrmić, Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Slaven şu anda İngiltere’de Luca Modric gibi milli takım oyuncularını izliyor. Bir kaç gün sonra Zagreb’e dönecek. Beşiktaş konusunu kendisiyle kısaca konuştuk, ‘Neden olmasın, teklife bağlı, teklif üzerinden oturulup konuşulur’ diyor. Ancak ayrıntılı konuşamadık” dedi.

Bilic, Avrupa Şampiyonası’ndan sonra milli takımdan ayrılacak

Slaven Bilic, Haziran’daki Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri’nin ardından Hırvatistan Milli Takımı’ndan kesin olarak ayrılacak; ancak genç teknik direktöre Alman ve İngiliz kulüplerinden çok ciddi teklifler geldiği öğrenildi.

Bilic, Türkiye’de yaşayan dostlarının “Türkiye senin evin gibi olur. İstediği zaman Zagreb’e gidip gelebilirisin. Ayrıca burada çok çoşkulu bir taraftar atmosferi var. El üstünde tutulursun şeklindeki telkinlerine ise “Almanya ve İngiltere’den ilginç teklifler var; fakat elbette ki Türkiye’de çok önemli bir seşeçenek, umarım birlikte oluruz” diye yanıt verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu