FutbolGündem

Hollanda – İtalya maçını Cüneyt Çakır yönetecek

Hollanda – İtalya maçını Cüneyt Çakır yönetecek… FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 6 Şubat’ta Hollanda ile İtalya arasında oynanacak dostluk maçını yönetecek.

Sporx.com’un özel haberine göre, atandığı uluslararası karşılaşmalarda gösterdiği performansla otoritelerin beğenisini kazanan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın 2013’te yöneteceği ilk uluslararası karşılaşma belli oldu. Hollanda Futbol Fedrasyonu yetkililerinin Türkiye Futbol Federasyonu’nu ziyaretleri sırasında verdikleri bilgiye göre; Çakır, Hollanda ile İtalya arasında 6 Şubat’ta oynanacak dostluk maçında düdük çalacak.

Çakır, daha önce Hollanda Milli Takımı’nın 3 maçını yönetti. Son olarak Kasım 2011’de dostluk maçında Almanya’ya 3-0 mağlup olan Portakallar, yine Çakır yönetiminde Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda İsveç’e 3-2 mağlup olmuş, 2010’daki gösteri maçında ise Amerika Birleşik Devletleri’ni 2-1 mağlup etmişlerdi. Hollanda-İtalya maçıyla aynı akşam oynanacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti arasındaki dostluk maçında ise Hollandalı hakem Bjorn Kuipers düdük çalacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu