FutbolFulya DosyasıGündemHaber

Hürser Tekinoktay’dan Fikret Orman’a sert tepki!..

NationalTurk'ün haberine göre, Beşiktaş'ta yaklaşan seçimli genel kurul öncesi camianın önemli isimlerinden Hürser Tekinoktay bir basın açıklaması yaparak süreci değerlendirdi ve Fikret Orman'a sert tepki gösterdi.

Hürser Tekinoktay’ın açıklaması şöyle;

“25 Mart’ta 2012’de yapılan Olağanüstü Kongre’nin ardından, değerli dostlarımızla birlikte, bundan sonra yapılacak ilk kongrede geçmişi büyük başarılarla dolu Beşiktaş’ın artık çaresiz kalmayacağını ve bu nedenle her türlü sorunun çözümü için Beşiktaş’a hizmet etmeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna bilgilendirmiştik.

Sonraki süreçte 2014 Ocak ayında yapılacak kongrede Beşiktaş Başkan adayı olacağımı daha önce açıklamış; hangi amaç ve hedefler ile yola çıkmakta olduğumuzu bilgilendirmek için Sn. Ayfer Atay, Sn. Müslüm Gülhan, Sn. Fuat Yaman ve Sn. Asım Kantoğlu ile birlikte çalışmalarımıza başladığımızı tüm Beşiktaşlılara ve Spor Kamuoyuna duyurmuştuk.

Geçtiğimiz günlerde 2014 Ocak ayında yapılacak seçimlerin 7 ay önceye alındığı ve ayrıca Beşiktaş’ın sporcularıyla ve gerçek sahipleriyle bütünleşmesini engelleyecek bir takım seçim oyunlarına alet edilen anti-demokratik bir Tüzük Tadil kongresi yaşadık.

Bu seçim oyunları ile yeni seçimin Beşiktaş JK’nün sezon hazırlığına birkaç hafta kala yapılacak olması bile umursanmamış sadece mevcut Başkanının görev süresinin ilave 2 yıl uzatılması planlanarak yeni bir seçim takvimi ortaya çıkartılmıştır.

Seçimli bir kongreye gerek olmamasına ve Beşiktaş Kongre üyelerinin verdiği demokratik oylarla Fikret Orman ve Yönetiminin 2014 Ocak’a kadar yetkisi devam etmekte iken 7 ay önceye alınan bu kongre ile etik-meşru zemininin ortadan kaldırılarak sadece koltuk rekabetinin düşünüleceği bir ortamın yaratılması Beşiktaş için büyük bir talihsizlik olmuştur.

Sonuçta meşru zeminin çok tartışılacağı ve sadece koltuk peşinde olan Beşiktaş’ın asli menfaatlerine ters bir görünümün ortaya çıktığı bir oluşumun içinde olmayacağımızı kamuoyuna bildiririz.

Bu süreçte tarafımıza verilen büyük desteğe teşekkür ederiz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu