GündemTransfer

İtalyanlar’dan yeni iddia; Fenerbahçe Forlan’ın peşinde!

Liverpool’un Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ı renklerine katarak transfer sezonuna flaş bir giriş yapan Fenerbahçe hız kesmiyor. İtalya’nın ünlü gazetesi Futbol Mercado, Fenerbahçe’nin Diego Forlan’ın peşinde olduğunu iddia etti.

Dirk Kuyt’ı renklerine katarak transfer sezonuna flaş bir giriş yapan Fenerbahçe hız kesmiyor. Forvet hattına yıldız bir isim ile takviye yapacağı bilinen sarı-lacivertliler için bir iddia da İtalya’dan geldi. Çizme basının transfer haberleri ile ünlü gazetesi Futbol Mercado Fenerbahçe’nin Diego Forlan’ın peşinde olduğunu iddia etti.

Lig TV’nin internet sitesinin haberine göre; Geçtiğimiz yıl uzun süre Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Uruguaylı Yıldız Futbolcu için Fenerbahçe’nin nabız yokladığını ileri süren İtalyan Basını, sarı lacivertlilerin önümüzdeki günlerde İnter’in kapısını çalacağını yazdı.

Milli takım kampının sona ermesinin ardından prensip anlaşmasına vardığı isimleri resmi olarak renklerine bağlamak için harekete geçecek olan Fenerbahçe Yönetimi, ilk olarak kulübü ile de anlaşmayı vardıkları Mehmet Topal’a imza attırmayı planlıyor.

Yıldız oyuncu ile önümüzdeki günlerde biraya gelecek sarı-laciviertli yöneticilerin yüzyüze yapılacak bu görüşme sonrası transferi resmen açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin gündeminde yer alan bir diğer isim Hasan Ali Kaldırım için de harekete geçicek olan yöneticilerin önümüzdeki günlerde Kayserispor’un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Genç Futbolcunun sarı lacivertli formayı giymek konusunda çok istekli olduğu ve kulüplerin anlaşma sağlaması durumunda imzayı atmaya hazır olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe formasını kiralık olarak giyen Yobo ve Ziegler için de girişimlerini sürdüren sarı-lacivertlilerin ilk olarak yeniden kiralama formulü üzerinde durdukları gelen haberler arasında.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu