GündemTransfer

Gençlerbirliği, Mehmet Kara’yı renklerine bağladı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği gurbetçi Mehmet Kara ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı – siyahlı kulübün Genel Menajeri Cem Onuk, yaptığı açıklamada transferde çok titiz çalışma yürüttüğümüzü belirterek, “Ülke futbolunun bulunduğu durumdan faydalanmak istiyoruz. Moral motivasyonumuzu yüksek tutup iyi bir takım kurmak istiyoruz. Göreve başladığım günden bugüne iki aylık süre geçti. Teknik ekip ve yardımcım Ferda Raman ile ciddi bir futbolcu portföyü oluşturduk ve bugünde ilk transferimizi gerçekleştirdik.” diyerek, şunları söyledi:

“Mehmet Kara’nın bonservisini alırken zorlandık. Kendisininde katkısı ile sorunu çözdük. Bu sezon Mehmet ile birlikte yedi transfer yapmayı düşünüyoruz. Aslında transferi bugünde bitirebiliriz. Tunus, Sırbistan ve İsveç milli takımlarında oynayan futbolcularla görüşüyoruz. Maliyetleri düşürmek için çalışıyoruz. Örneğin Sırp Milli takımında oynayan santrafor 1985 doğumlu Dejan Lekic ya da Tunus milli takımında oynayan golcü Isaam Jemaa arasında karar vereceğiz.

Bu yıl Cem Onuk olarak varlığımı hissettirmek istiyorum. Kulüp olarak bir şeyler yapmamızın beklendiğinin farkındayız. Fenerbahçe’nin istediği ve basına yansıyan Soner transferi kapandı. Beşiktaş ile anlaşan Mehmet Akgün ile Fuat Çapa’nın kendisine verdiği listede adı olmadığı için görüşme yapmadık.”

Gençlerbirliği’ne üç yıllık imza atan Mehmet Kara ise, “Gençlerbirliği kulübü ile anlaştığım için çok mutluyum. Elimden geleni yapacağım. Bu sezon Gençlerbirliği ile güzel günler yaşayacağıma inanıyorum. İnşallah burada başarılı olurum.” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu