DünyaFutbolGündem

Jose Mourinho; Artık ‘Özel biri’ değil, ‘Mutlu biri’yim!..

Chelsea ile sözleşme imzaladıktan bir hafta sonra medyanın karşısına çıkan Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu…  Portekizli çalıştırıcı kendisini artık özel biri değil, mutlu biri olarak gördüğünü vurguladı…

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea’nin yeni menajeri Jose Mourinho, basın mensuplarının karşısına geçti. Sporx.com’un haberine göre, Chelsea’ye döndüğü için büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Mourinho, şu anki durumu için ‘mutlu biri’ yorumunu yaptı.

“KOVULMADIM, PİŞMAN DA DEĞİLİM”

Chelsea’den ayrıldığı için pişman olmadığını dile getiren Mourinho, “O dönem Chelsea’den kovulduğuma iddia edildi ve Abramovich ile aramda sorunların olduğu medyanın bir numaralı malzeme konusu oldu. O zaman oturup konuştuğumuzda en iyisinin bu olduğuna karar vermiştik. Elbette bu üzücü bir andı. Ama sonrasında pişman olmadım. Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadım. Kariyerimin en iyi dönemini geçirdim. Real Madrid döneminde de La Liga’da bir sezonda en çok puan toplayan takım olarak rekor kırdık. İlişkimiz sorunlu olsaydı, bugün burada olmazdım.” dedi.

“DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Chelsea’ye döndüğü için büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Mourinho, “Geri döndüğüm için çok mutluyum. Rahatım. Şu an üzerimde geçmişteki başarılar nedeniyle daha fazla baskı var ama ben zaten bu amaçla bu işi seçtim ve kariyerim boyunca da bu böyle oldu. Şu anki konumuma bir ad verecek olursam “mutlu biri’ denmeyi tercih ederim.” şeklinde konuştu.

KİMSEYE AYRICALIK TANIMAM”

Chelsea’deki ilk dönemine nazaran kendisinde de bazı değişiklikleerin olduğunu ifade eden Portekizli teknik adam, “Geçmişte her şeyi bildiğimi sanırdım. Kariyerimin ilerleyen dönemlerinde ne kadar yanıldığımı anladım. Her gün yeni bir şeyler öğrenmelisiniz ve üzerinize bir şeyler koymalısımız. Karekterim aynı ama olaylara bakış açım ve değerlendirme tarzımda değişiklikler oldu. Geçmişte beraber çalıştığım oyunculara ayrıcalık tanımayacağımı en iyi onlar bilir. Herkese eşit mesafede olacağımın garantisini verebilirim. Genç oyuncularımızın üzerine bir şeyler katarak rekabet ortamını sağlamam gerekir. İlk amacım elimizdeki oyuncuların gelişimine katkıda bulunmak. Elimizde potansiyel olarak çok özel oyuncular var.” dedi.

“FERGUSON’UN OLMAMASI BENİ ÜZÜYOR”

Sir Alex Ferguson’un Manchester United’dan ayrılması hakkında da konuşan Mourinho, “Sir Alex Ferguson’un görevine devam etmemesi beni üzüyor ama David Moyes de yeterince kaliteli bir teknik adam. Wenger’in burada olmasından dolayı ise mutluyum. Premier Lig’in başlaması için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu