DünyaFulya DosyasıFutbolGündem

Kadıköyde samba yaptılar…3 milyon euroluk milli hüsran! Türkiye 0 – 4 Brezilya

Türk Milli Takımı,Yıldırım Demirören ve Fatih Terim'in önderliğinde düzenlenen Brezilya ile özel karşılaşmada hüsrana uğradı

Özellikle Türk Milli Takımının geçirdiği kötü günleri unutturmak,dostluk havasında güzel bir karşılaşma çıkartmak adına organize edilen Türkiye – Brezilya maçı,bizim adımıza adeta hüsranla sonuçlandı.

Maç öncesi basına yansıyan 3M€’luk Brezilya Milli Takımına ödenen organizasyon meblası gündemde adeta bomba etkisi yaratmış ve sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı.

İki Takım’n sahaya çıktığı ilk 11’ler şu şekilde oldu :

TÜRKİYE: Volkan Demirel – Hamit, Semih, Bekir, İsmail – Bilal, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Arda – Umut, Mevlüt
BREZİLYA: Diego Alves, Danilo, Miranda, David Luiz, Filipe Luis, Fernandinho, Gustavo, Neymar, Oscar, Willian, Luiz Adriano

Karşılaşmadan Yansıyanlar

20.Dakikada Neymar’ın golüyle 1-0 üstünlüğü yakalayan Brezilya,24.Dakikada Danilla’nın ortaya çevirdiği topun Semih’e çarpmasıyla 2-0 öne geçti.

İlk yarının son dakikalarında sahneye çıkan Neymar, yaptığı asist sonrası Willan’a golü attırdı ve devre 3-0 Brezilya üstünlüğüyle sona erdi.

Dakikalar 60’ı gösterirken boş durmayan Brezilyalı süperstar Neymar skoru 4-0’a getirdi ve maç 4-0 Brezilya üstünlüğüle sonuçlandı.

Maçın 4-0 Brezilya lehine sonuçlanması ve 3M€’luk meblanın ödenmesi ise sosyal medyada büyük tepki gördü :

Fatih Uyar : İyi ki Almanlara oynamadık. Skoru düşünemiyorum bile…

Eser Güzel : Burak, Selçuk, Hamit, Semih ve Tarık! Dört dörtlük futbolcu oldukları için mi Milli Takım’a çağırıldılar? Yürüye yürüye 4 gol attılar… Semih haftalardır dökülüyor. Selçuk 1 sezondur kötü. Hamit yürüyemiyor, Burak formsuz ve koşmuyor. Tarık ise Facia… Milli Takım’a neden çağırıldılar! 4 yeme tecrübeleri oldukları için mi?

Cengiz Çelebi : Zaten moral arayan bir takım varsa veya formsuz golcülerin varsa çıkar Türk takımlarının karşısına moral bulsunlar.

Abbas Aksüt : Ben futboldan anlamam ama adam ok gibi fırladı ve bilmem kaç metre fark atıp gol attı hepimizin ağzı bir karış açık kaldı vallahi.

Coşkun Gülbahar : Yanlış biliyorsam düzeltin türkiye para ödedi birde bu maçı yapmak için brezilyaya ulan kendi paramızla rezil oluyoz arkadaş..!

Antepli Hüso : Bu Fatih Terim yuzunden milli takimi, Aziz Yildirim yuzundende fenerbahceyi biraktim. Hatta futbol seyretmiyorum bile…

Osman Kaplan : Dünyanın parasını vererek getirdiğin takım sana dört gol atıyor ve sen hala Terim’i o makamda tutuyorsun.Birisinin bu işe dur demesi lazım.

Emircan Bayram : Yenilmek için para veren dunya uzerindeki tek takımı.

Mürsel İsaoğlu : Şikenin meşru sayıldığı bir ülkenin futbolundan ne bekliyordunuz ki ?

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu