FutbolGündem

Kadın A Milli Futbol Takımımız, Euro 2013 eleme maçlarına start veriyor

Kadın A Milli Futbol Takımımız, Euro 2013 eleme grubundaki maçlarına başlıyor.

Kadın A Milli Futbol Takımımız İspanya ile 17 Eylül Cumartesi günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaşacak. Saat 19.00’de başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Tanja Schett yönetecek. Schett’in yardımcılıklarını Cindy Zeferino de Oliveira ve Senka Omerhodzic yapacak. Müsabaka’nın dördüncü hakemi ise Sibel Yamac.

Kadın Millilerimiz, Kazakistan ile ise 22 Eylül Perşembe günü karşılaşacak. Kazakistan’ın Shymkent şehrindeki Kazhimukana Munaytpasova Stadı’nda oynanacak ve TSİ 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonu’ndan Petra Chuda yönetecek. Chuda’nın yardımcılıklarını Maria Sukenikova ve Miroslava Obertova yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Irina Gavrilova.

Kadroda şu oyuncular bulunuyor; 

Bilgin DEFTERLİ (1.FC Köln), Yeşim DEMİREL (FFC 08 Niederkirchen), Feride BAKIR (Bayer 04 Leverkusen), Zübeyde KAYA, Didem KARAGENÇ (Gazi Üniversitesi S.K.), Gülcan KOCA (Melbourne Victory FC), Duygu YILMAZ, Çiğdem BELCİ, Başak ERSOY, Yeliz DEMİR, Seval KIRAÇ (Ataşehir Belediye Spor), Sibel DUMAN (Çamlicaspor), Leyla GÜNGÖR (Linköping FC), Fatma ŞAHİN (Konak Belediye S.K.), Esra EROL (Düvenciler Lisesi S.K.), Gülbin HIZ (Gölcükspor), Cansu YAĞ, Fatma KARA, Eylül ELGALP (Trabzonspor A.Ş.).

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu