FutbolGündem

Karabükspor’da yeni başkan Mustafa Yolbulan!..

Karabükspor’da yeni başkan Mustafa Yolbulan!.. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un genel kurulunda, kulübün ana sponsoru Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (KARDEMİR) yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Yolbulan, başkanlığa seçildi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde kullanılan 69 oyun tümünü alan Yolbulan, kulübün yeni başkanı oldu. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Yolbulan, burada yaptığı konuşmada, geçmiş bütün başkanlara ve Çelik-İş Sendikası genel başkanına teşekkür etti ve kendisine güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmamak için çalışacaklarını söyledi.

Son dönemlerde takım hakkında çok şeylerin söylendiğini, geçmişe dönmek istemediğini, bunun takıma zarar vereceğini ifade eden Yolbulan, “Şu andan itibaren yeni bir sayfa açmak zorundayız. Kardemir Karabükspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için çalışmamız lazım. Bizim önümüzde acil çözmemiz gereken 2 konu var. Birincisi tesis sıkıntımız. Yeni antrenman sahası ve kamp tesisleri sorunu çok açık. Bu konuda Karabük’ün yerel dinamiklerini harekete geçirerek yeni bir yer temini lazım. En az 2-3 antrenman sahasına sahip, futbolcuların her birinin ayrı odalarda kalacağı, her türlü teknik donanıma sahip bir kamp binasını Karabük’e kazandırmak istiyoruz. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kısa vadede hemen yapılması gereken işlerinde olduğunu vurgulayan Yolbulan, sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle Metin Türker Tesisleri’nden kulübün idari kısımını çıkartmak zorundayız. Bu sistem hiçbir Süper Lig takımında yok. Muhasebe, idari kadro, yönetici odaları, hocalar ve futbolcular iç içe yaşıyor. Bunun sakıncaları çok fazla. Yönetim ve futbolcuların yalnız yaşayacağı bir ortamı sağlamalıyız. Kulüp binasını kahvehane ortamından çıkartmayı planlıyorum. İkinci konu ve en önemlisi budur, mali disiplin. Kulübün kaynakları daha iyi kullanılacak. Mali işler müdürü olacak ve ödemeler onun imzası olmadan hiçbir yere yapılamayacak. El ele vermeliyiz. İyi bir Kardemir Karabükspor için yola çıktık. Allah utandırmasın.”

Yolbulan’ın yönetimi ise Ahmet Gölbek, Ziya Ünsal, Murat Yolbulan, Hakan Yılmaz, Seyit Ahmet Karabacak ve Volkan Türker isimlerinden oluştu. Metin Türker Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, başkanlığında gerçekleşen toplantıda ise asbaşkanlığa ve basın sözcülüğüne Ahmet Gölbek, genel sekreterliğe Hakan Yılmaz, mali sekreterliğe Murat Yolbulan, tesisler ve idari sorumluluğa Seyit Ahmet Karabacak, amatör futbol ve salon sporları şube sorumluluklarına Volkan Türker ve Ziya Ünsal getirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu