FutbolGündem

Karabükspor ‘lu Emenike; Şampiyonlar Ligi ‘nde oynamak istiyorum

Kardemir Karabükspor ’un başarılı golcüsü Emmanuel Emenike, transferi hakkında ilkkez net bir açıklama yaptı ve gönlünün Şampiyonlar Ligi’nde oynamak olduğunu söyledi.

”Aklımda ve kalbimde Şampiyonlar Ligi var” diyen Emenike, Radyospor ’a yaptığı açıklamada, “Sezon sonunda, başkanım ile yönetimimiz uygun görürse Kardemir Karabükspor ’dan ayrılacağım. Aklımda ve kalbimde Şampiyonlar Ligi ’nde oynamak var” dedi.

Şampiyonlar Ligi ’nde oynamak istediğini özellikle vurgulayan Emenike, hangi takıma transfer olacağıyla ilgili önemli bir ipucu verirken, “Kardemir Karabükspor ’a çok şey borçluyum, kulübümün çıkarı doğrultusunda hareket edeceğim. Sezon sonunda bir başka takıma transfer olacağım” diyerek bu konuda somut adımların atılacağı mesajını verdi.

Emmanuel Emenike; Şampiyonlar Ligi ‘nde oynamak istiyorum

Galatasaray ve Fenerbahçe seni ısrarla istiyor, bu iki takımdan birine mi gideceksin?” şeklindeki soruya ise Emenike, “Bilmiyorum, Avrupa’dan da teklifler var. Sezon sonunda transfer sürprizi olacak; Şampiyonlar Ligi ’nde oynamak istiyorum” şeklinde cevap verdi.

Nijerya Milli Takımı ’na seçilmesinde takım kaptanı Yobo ’nun etkisi olduğunu belirten Emmanuel Emenike, “Yobo ’nun da etkisi oldu; ama teknik direktörümüz de benim performansımdan çok memnun. Milli Takım’a seçildiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Emenike; Fenerbahçe ‘den teklif gelirse düşünürüm

Golcü futbolcu, Yobo ’nun Fenerbahçe ’de çok iyi bir performans gösterdiğini belirterek, “Zaten kendisini İngiltere ’de ispatlamış. Nijerya Milli Takımı ’nın kaptanı. Kalitesi tartışılmaz” derken, Yobo ’nun Fenerbahçe ’ye gelmen konusunda sana tavsiyesi oldu mu?” şeklindeki soruya ise şu cevabı verdi; Bir şey konuşmadık. Ama tabii ki şahsıma bir teklif gelirse bunu düşünürüm.

Ağır bir sakatlık geçiren Emenike, şu anda çok iyi olduğunu ve haftaya takımla çalışmalara başlayacağını da sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu