FutbolGündem

Karşıyaka’da Yücel İldiz dönemi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka Spor Kulübü (KSK), teknik direktör Yücel İldiz’le anlaştı. Karşıyaka ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Yücel İldiz, sahaya çağdaş futbol anlayışı içinde bir takım yansıtacaklarının sözünü verdi.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan KSK Başkanı Cihan Büyükoral, ligdeki başarıları ortada olan tecrübeli teknik adamın, Karşıyaka’da da başarı sağlayacağına inandığını söyledi. İmzaların atılmasının ardından konuşan İldiz de büyük bir camiaya geldiğini bildiğini, bu sezon sıkıntılardan arındırılmış, camiaya yakışan bir futbol takımı seyretmek istediklerini ifade etti.

Yücel İldiz, futbolda her türlü neticenin olabileceğini belirterek, ”Şunun sözünü verebilirim, yensek de yenilsek de çağdaş futbol anlayışı içinde bir takım sahaya yansıtacağız. Büyük camialarda, beklentilerin de büyük olduğunu biliyoruz. Bank Asya 1. Lig’de her takım, lig başlarken play-off oynamak istediğini açıklıyor. Biz de bunu başarmaya çalışacağız. İlk altı takım içinde olmak istiyoruz, bunun için transfer politikasının istediğimiz şekilde gitmesi gerekiyor” dedi.

Sezona 24 kişilik kadroyla gireceklerini belirten KSK Teknik Direktörü İldiz, ”Genel prensip olarak takımın ağırlığını kaldıracak bir kadro oluşturmaya çalışacağız. Yabancı oyuncu konusunda şu anda iki kişilik kontenjanımız var. Başarı bekleyen bir camia var, onlara lâyık bir takım olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu