FutbolGündem

Kayserisporlu Mehmet ile Souleymanou Fenerbahçe maçında yok

Kayserispor, Fenerbahçe ile pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayserispor, Fenerbahçe maçına iki oyuncusundan yoksun çıkacak. Sakat olan kaleci Souleymanou ile takım kaptanı Mehmet Eren ’in Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Kayserispor Kulüp Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçı öncesinde sakat oyunculardan dolayı sorun yaşadıklarını söyledi. Mehmet Eren ile kaleci Souleymanou ’nun maça yetişmesi için çalıştıklarını ancak son duruma göre her iki oyuncunun maçta oynamayacaklarının kesinleştiğini ifade etti.

Fenerbahçe maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Süleyman Hurma, “Bütün maçlar üç puanlıktır. Fenerbahçe ile oynadığımızda da 6 puan olarak kazanmayacağız. Herkes Fenerbahçe maçı olarak konuşuyor biz maç olarak konuşuyoruz. Siz ligde her takımla birkez oynuyoruz. Sonuçta da kazanmak istiyoruz. Kayserispor hem içerde hem dışarıda kazanmak için mücadele ediyor. Oraya gidip elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazanmak için iyi futbol oynayacağız, pozitif futbol oynayacağız. Hakemlerin işlerini kolaylaştıracağız. Seyredenleri zevk veren futbol izletmeye çalışacağız” dedi.

Süleyman Hurma; Mehmet Eren ile Souleymanou Fenerbahçe maçında oynamayacak

Milli takım kampında bulunan oyuncuların döndüğünü anlatan Süleyman Hurma, Mehmet Eren ile kaleci Souleymanou’nun durumu ile ilgili olarak da, “Sakat olan Mehmet Eren ile Souleymanou ’da oynamayacak” diye konuştu. Destek konusunda da sitem eden Süleyman Hurma, “Dışarıda medya desteği alıyoruz. Ama içerde öyle değil. Arzu ettiğimiz seviyede değil. Bir takım şampiyon olacaksa, şampiyonluk için oynayacaksa kendi şehri o takımın arkasında olması gerekir” şeklinde konuştu.

Kayserispor ’da ligin ilk yarısında sakatlanan Cangele ise takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Oldukça iyi olduğu gözlenen Cangele ’nin hırslı olması da teknik heyeti sevindiriyor. Teknik direktör Şota Arveladze ise, maçla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu