FutbolGündem

Bucaspor, Konyaspor ile kader maçına çıkacak

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, bu hafta oynayacakları Konyaspor karşılaşmasının “ya tamam ya devam” niteliği taşıdığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ’deki Konyaspor için de aynı anlam taşıdığını söyleyen Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, “Lig sıralamasındaki yerlerimiz bakımından her iki takım için de 6 puan değerindeki bu maçı kazanan takım, ligde kalma mücadelesinde rakibine göre büyük bir avantaj yakalamış olacak ve daha üst sıralara yükselmek için moral depolayacak. Kaybeden takımın Süper Lig’de kalması ise mucizelere bağlı olacak” dedi.

İkinci devrede sekiz maçın kendi sahalarında olmasının avantajına dikkat çeken Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, Konyaspor maçını kazanıp fikstür avantajıyla bu yıl Süper Lig’de kalma yolunda büyük bir engeli aşmak istediklerini anlattı. Bucaspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Basın Sözcüsü Timur Yaykıran şöyle konuştu; Tüm taraftarlarımızın, İzmirli hemşehrilerimizin, Süper Lig ’de oynayan İzmir takımının varlığının İzmirimiz’e kazandıracağı avantajları dikkate alarak, bu önemli maçta Buca Arena Stadı ’nı doldurmasını ve son anına kadar Bucasporumuz’u sabırla desteklemesini istiyoruz.

Tüm oyuncularımız bu maçın öneminin bilincinde olarak, güçleri ve becerilerini yürekleriyle birlikte sahaya yansıtarak bizlere güzel bir galibiyet hediye edecektir. Bucaspor ‘da üç sakat futbolcu bulunuyor. Tedavisi devam eden Orhan Ak ile Kevin ’in yanısıra hafta içindeki antrenmanda sakatlanan, üç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilen Ali Kuçik de yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu