DünyaFutbolGündem

Kewell’lı Avustralya, Asya Futbol Şampiyonası’nda Hindistan’ı dağıttı: 4-0

Spor Haberleri/ Katar’ın başkenti Doha’da devam eden Asya Futbol Şampiyonası’da bugün C Grubu’nda oynanan ilk maçta Avustralya Hindistan’ı dağıttı. Avustralya ilk ve ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibi Hindistan’ı 4–0 yendi.

Avustralya’nın 25. dakikada skoru 2-0 yapan golü, Avustralya’nın Galatasaray’da oynayan oyuncusu Harry Kewell’den geldi. Doha’daki El Saad Stadı’nda oynanan Hindistan-Avustralya maçını Birleşik Arap Emirlikleri’ (BAE)’nden Ali Al Badwawi yönetti. Avustralya’nın karşılaşmadaki ilk gölü ilk yarı, dördüncü golü ise ikinci yarıda geldi.

Şampiyonanın favori takımlarından biri olan Avustralya 11. dakikada skoru 1–0, 25. dakikada 2–0 ve ilk yarının sonlarına doğru 45. dakikada ise 3–0 yaptı. İlk yarı Avustralya’nın 3–0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda etkili bir oyun göstermeye çalışan Hindistan farkı açmamaya çalıştıysa da rakibinin 65. dakikada skoru 4-0 yapan golüne engel olamadı. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu. Bu gruptaki ikinci karşılaşmada Güney Kore ile Kuveyt El Garafa Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu