FutbolGündem

Kulüpler Birliği Vakfı, TFF Başkanlığı için Mehmet Ali Aydınlar’ı destekleme kararı aldı

Süper Lig Kulüpleri’nin oluşturduğu Kulüpler Birliği Vakfı, 29 Haziran’da gerçekleştirilecek Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olan Mehmet Ali Aydınlar’ı destekleme kararı aldı.

Vakfın Mecidiyeköy’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in yanısıra diğer kulüp başkanları katıldı. Kardemir Karabükspor Başkanı Ferruh Tankut, kulübünün genel kurulu olduğu için, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da gözaltına alındığı için toplantıda yer almadı.

Toplantının çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, oybirliği ile başkan adaylığını açıklayan Mehmet Ali Aydınlar’ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Aziz Yıldırım şöyle konuştu; Daha önce bu toplantıda başkan adaylarını dinleyeceğimizi, ona göre de Kulüpler Birliği düşüncesini kamuoyuna açıklayacağımızı söylemiştik.

Bugüne kadar sadece Mehmet Ali Aydınlar başkanlığa aday olduğunu belirtmiş ve bugün kendisini davet ettik. Davete geldiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Tüm kulüp başkanlarının huzurunda gelecekle ilgili yapacaklarını anlattı. Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar’ı destekleme konusunda tüm kulüplerin fikirlerinin alındığını ve destekleme kararının oy birliği ile çıktığını kaydetti.

Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, gözaltına alınan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’ya da geçmiş olsun dileklerini iletti. YIldırım, “Kulüpler Birliği olarak süreci takip ediyoruz. Umarım en kısa sürede aramızda olur” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu