FutbolGündem

Hakkında yakalama emri çıkartılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı teslim oldu

Hakkında yakalama emri ve yurt dışına çıkış yasağı konulan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

Bursaspor Kulübü’nün hesaplarında usulsüzlük ve zimmet iddialarıyla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında dün kulüple ilgili birçok kişi gözaltına alınmış, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı hakkında da yakalama emri çıkartılmıştı. Bursaspor’un eski yöneticisi ve Devlet Bakanı Faruk Çelik’in kardeşi olan Osman Çelik de hakkında yakalama emri çıkartılan kişilerden biri.

Soruşturma kapsamında, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Bursaspor İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı, Bursaspor TV Genel Müdürü Mehmet Gerçeksi, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, kulüp avukatı Jale Demir ve muhasebeci Sema Çavuşoğlu, dün gözaltına alınmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. İbrahim Yazıcı’nın işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Bu arada İbrahim Yazıcı’nın emniyete geldiğini öğrenen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da emniyet müdürlüğü binasına gitti.

Rahatsızlanan Başkan Yazıcı hastaneye kaldırıldı

Alınan bilgiye göre, soruşturma çerçevesinde gözaltına alındıktan sonra rahatsızlanarak kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde müşahede altında tutulan İbrahim Yazıcı, buradaki işlemlerinin ardından hastanenin arka kapısına yanaşan bir ambulansa bindirilerek adliye sarayına götürüldü.

İbrahim Yazıcı’nın ambulansa bindirilişi sırasında gazetecilerin görüntü almaması için beyaz örtü ile perdeleme yapıldı. Bilindiği gibi Başkan İbrahim Yazıcı 20 ve 21. dönemlerde milletvekilliği yapmaktaydı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu