FutbolGündem

Şenol Güneş’ten Volkan Demirel olayına yorum; Futbolcular haddini bilmeli!..

Şenol Güneş’ten Volkan Demirel olayına yorum; Futbolcular haddini bilmeli!.. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Volkan Demirel’in dün sahaya terk etmesine ilişkin açıklamalar yaptı…

Şenol Güneş’ten Volkan Demirel olayına yorum; Futbolcular haddini bilmeli!.. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Volkan Demirel’in dün sahaya terk etmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Oyuncuya hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Futbolcular, sanatçıdır. Ancak onların da haddini bilerek sorumlu davranması gerekiyor” dedi.

Bursa medyasıyla sohbet yemeğinde buluşan teknik direktör Şenol Güneş, yemek öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dün A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında oynadığı Kazakistan maçı öncesi kaleci Volkan Demirel’in, taraftarlardan gelen tepki üzerine sahayı terk etmesine ilişkin değerlendirmede bulunan Güneş, Volkan konusunda kendisinden çok Fatih Terim’in açıklamasının önemli olduğunu söyledi.

“FUTBOLCULAR DA HADDİNİ BİLMELİ”

Yanlış yapanın ceza çektiği bir ülke olmadığı takdirde bu gibi durumların düzeleceğini ifade eden Güneş şöyle konuştu; Çocukluğumdan bugüne kadar bu ülke çok şey öğretti bana. Bu sistemleri şikayet ederek yaşamak doğru değil. Konuları gündeme getirmek hakkımızdır. Yanlışlıklar sonunda hepimize zarar veriyor. Krizler çıkacaktır ve çıkıyor da. Aynı gemin içerisindeyiz. Kirli bir su bize de bulaşır. Biz doğruları yapacağız.

Dünkü olay başlı başına bir olay. Bir taraftan oyuncuya hakaret edilmesini doğru bulmuyorum. Futbolcular, sanatçıdır. Ancak onların da haddini bilerek sorumlu davranması gerekiyor. Ben Türk Milli Takımı antrenörüyken o takım benim değil, bizimdi. Görev yapanlar da geçici olduğunu bilmeli. Aksi halde ‘Orada yetki bende, istediğimi yaparım’ dersen toplum da sizi itici olarak bulursa doğru olmaz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu