FutbolGündemTransfer

Lukas Podolski Köln’e resti çekti; Galatasaray’a gitmek istiyorum

Bundesliga ekiplerinden Köln’ün bırakmak istemediği Lukas Podolski, kulübüyle görüşerek ayrılmak istediğini ve Galatasaray’a transfer olmak istediğini söyledi.

Bir radyo programına telefonla bağlanan Galatasaray Başkan yardımcısı Adnan Öztürk, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Podolski transferi için Köln’e resmi yazıyı gönderdiklerini belirten Adnan Öztürk, “Galatasaray, Avrupalı ve büyük bir kulüptür ve transfer görüşmelerini bu çizgide yapar. Podolski Galatasaray ‘a gelmek istiyor. Biz henüz işin başındayız. Resmi teklifimizi ilettik. Parasal konularda henüz bir şey diyemem. Çünkü o aşamaya gelmedik” dedi.

Podolski’nin menajeri Kon Schramm ise “Basında çıkan spekülasyonlarla ilgilenmek istemiyoruz. Biz her konuda olduğu gibi bu konuda da profesyonelce hareket edeceğiz. Durum netleştiğinde size gerekli açıklamayı yapabiliriz” diye konuştu.

Lukas Podolski transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Ntvspor.net’in haberine göre, Köln, Podolski için resmi başvuruda bulunan Galatasaray’a olumsuz yanıt verirken, Alman futbolcu Galatasaray’a gelmek istiyor. Daha önce Podolski için menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan Galatasaray, futbolcuyla yıllık 3.5 milyon euro üzerinden 4 yıllık anlaşma önermişti.

Ancak Köln’ün red cevabına rağmen Galatasaray’ın Podolski ısrarı sürüyor. Podolski’nin Köln’den ayrılarak Galatasaray’a gelmek istediği ve kulübüne ayrılmak istediğini söylediği gelen haberler arasında.

Lukas Podolski’nin fotoğrafı Ntvspor.net’ten alınmıştır

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu