FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

UEFA Başmüfettişi Pierre Cornu, Savcı Mehmet Berk ile görüşmek üzere adliyede

UEFA’nın Türkiye’deki şike soruşturması için görevlendirdiği  Başmüfettiş Pierre Cornu, savcı Mehmet Berk ile görüşmek için İstanbul Adliyesi’ne geldi.

Başmüfettiş Cornu’yu Atatürk Havalimanı’nda Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan karşıladı. UEFA Başkanı Michel Platini’nin talimatıyla İstanbul’a gelen Pierre Cornu, vakit geçirmeden Beşiktaş Adliyesi’ne hareket etti. Pierre Cornu, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’la buluştu.

Gelişmeleri ilk ağızdan dinleyecek olan Başmüfettiş Pierre Cornu, 16.30 sularında şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ve Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile İstanbul Adliyesi’nde buluştu.

Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, İstanbul Adliye’sine  Pierre Cornu’dan önce geldi

Bu arada geçtiğimiz günlerde de Beşiktaş Adliyesi’ne sürpriz bir ziyaret yapan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, adliyeye Cornu’dan önce geldi. Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne Çırağan Caddesi üzerindeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan giriş yapan Aydınlar, basın mensuplarının açıklamada bulunup bulunmayacağı yönündeki soruları üzerine ”Açıklama yapacak bir şey yok” dedi.

Savcı Mehmet Berk, Aydınlar ve Pierre Corno arsındaki görüşme şu sıralarda sürüyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu