DünyaFutbolGündem

Köln kulübünden Podolski ile ilgili açıklama; Galatasaray’ın teklifini geri çevirdik

Bundesliga ekiplerinden Köln, Podolski ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Galatasaray’ın Podolski transferi için başvuruda bulunduğunu ancak bu teklifin reddedildiği belirtildi.

Ünlü Alman ekibi Köln, yıldız futbolcusu Lukas Podolski’den vazgeçmediğini açıkladı. Köln, Galatasaray’ın Podolski transferi için 22 Ağustos’ta (Pazartesi) kulübe başvuru yaptığını ancak bu teklifin kulüp tarafından geri çevirildiğini belirtti.

Köln, geride kalan hafta sonunda da böyle bir transfer için istekli olmadığını ifade etmişti. Podolski’nin devam eden kontratının kulüpte tamamlamasını istediklerini belirten Köln, Podolski’nin kulübün en önemli futbolcularından biri olduğunu belirtti.

Köln resmi internet sitesinden verdiği haberde, “Lukas Podolski’nin durumunda bir değişiklik yok” başlığını kullanırken, “Galatasaray’dan gelen transfer teklifi geri çevirildi” ifadesine yer verildi. 26 yaşındaki Podolski, 2004’ten beri Alman Milli Takımı forması giyiyor ve yıldız futbolcunun 90 milli maçta 42 golü bulunuyor. Bundesliga 2’de 2004-2005’te şampiyonluk yaşayan Podolski’nin 2007-2008’de Bayern Münih ile Bundesliga’da da şampiyonluk kupası bulunuyor.

2006’da Dünya Kupası’nda “En İyi Genç Futbolcu” seçilen Podolski, 2006 ve 2010 Dünya Kupalarında 3’üncülük yaşadı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu