Fulya DosyasıFutbolGündem

Mahkemeden İsmail Ünal’a kötü haber

Ortaköy Spor sahasının imara açılmasını gündeme getiren ve Radyospor’da eleştiren Barış Ertül, Hürser Tekinoktay ve Atilla Aksel’e hakaret davası açan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a mahkemeden kötü haber geldi.

Beşiktaş Postası’nın özel haberi;

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın 2008 yılında dönemin Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül ile Futbol Cafe programının konukları Hürser Tekinoktay ile Atilla Aksel’e açtığı hakaret davası İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından reddedildi.

İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya İsmail Ünal katılmazken avukatı Zehra Şahin ile davalılar Hürser Tekinoktay, Barış Ertül ve Atilla Aksel’in avukatları Asuman Gölgen Kenar ile Akif Demir hazır bulundu.

Mahkeme heyeti tarafları dinledikten sonra araştırılacak başka husus kalmadığına hükmederek açık yargılamaya son verdi. Hakim Fevziye Bacak, davanın reddi yönündeki kararını açıkladı. Böylece Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın şahsına iftira atıldığı iddiasıyla açtığı dava reddedildi.

2008’de ne olmuştu?

Beşiktaş ilçe sınırları içerisinde yer alan, Ortaköy Spor Kulübü’nün kullandığı spor sahasının imara açılması Radyospor’da Barış Ertül’ün sunduğu programda gündeme getirilmişti.

Barış Ertül ve Hürser Tekinoktay, Ortaköy futbol sahasının imara açılmasını uzun süre radyo programında araştırmışlar ve Beşiktaş Belediye Başkanlığı imar komisyon başkanına planlarda spor alanı gözüken yerin ancak aynı yerin bir kısmına futbol sahası yapılması kaydıyle imara açıldığını canlı yayında itiraf ettirmişlerdi.

Beşiktaş belediyesi imar komisyon başkanının dediklerini onaylayan İstanbul Büyükşehir belediyesi CHP Grup Başkan vekili Kemal Akar da olayı doğrulayarak bu spor alanının imara açılmasındaki problemleri teyit etmişti.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise programa katılarak iddialara yanıt vermek yerine Barış Ertül, Hürser Tekinoktay ve Atilla Aksel’e hakaret davası açmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu