GündemTransfer

Manchester City’nin genç yıldızı Ramon, Barcelona’da

Manchester City’nin genç yıldızı Ramon, Barcelona’da. Dünyanın önde gelen kulüplerinden olan Barcelona ilk transferini yaparak, Manchester City’nin genç oyuncusu Joan Angel Ramon’u kadrosuna kattı.

Barcelona, Manchester City’nin genç oyucnusu Joan Angel Ramon’u kadrosuna kattığını açıkladı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Tito Vilano’nın ilk transferi olan ve Barcelona B takımında forma giymesi için transfer edilen 19 yaşındaki oyuncu için 12 milyon avro bonservis bedeli ödendiği açıklandı.

Barcelona’nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan genç oyuncu, “Üç yıl boyunca İngiltere’de olmak bana çok şey kattı. Fiziksel olarak çok geliştim. Barcelona’nın benimle ilgilendiğini duyduğumda çok sevindim. Burada daha fazla da çalışarak sahada elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum.” dedi.

Twitter hesabından da açıklamalarda bulunan Roman, “Manchester City taraftarlarına ban verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim. Önümüzdeki üç sezon boyunca Barcelona B takımının formasını giyeceğim. Manchester City’den ayrılmak benim için kolay olmadı. Ama Barcelona’nın kariyerim için daha iyi bir adım olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu