FutbolGündem

Hikmet Karaman; Takımıma kimse laf söyleyemez; söyletmem de

Hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Manisaspor kapılarını dış dünyaya kapatırken, takımın teknik direktörü Hikmet Karaman önemli açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman ilk olarak, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetin hak edilmediğini bir kez daha yineledi. Öne geçilen karşılaşmalarda skor avantajının korunamadığı yönündeki eleştirilere karşı ise Hikmet Karaman şöyle konuştu; Böyle düşünenler ya da bu soruyu kendi kendine soran kişiler rahatsızdır.

Manisaspor şu anda 31 puanda. Geldiğimiz nokta sıfır puandan 31 puan. Fenerbahçe ‘yle Trabzonspor ‘un nasıl  takım olduğunu herkes biliyor. Herkes ne konuştuğunu bilecek. Biz kimle aşık attığımızı bileceğiz. Önce bunu diyenler aynaya bakıp kendine bakacak sonra konuşacak. Aynaya bugüne kadar bakılmadığı için zaten bu noktalara gelindi. Bu takımın oyuncuları buralara kadar geliyorsa alkışlanacak. Hem Fenerbahçe hem Trabzonspor maçında aslanlar gibi top oynadılar. Herkes kaybedebilir. Ben takımımdan memnunum. Kaybetsek bile adam gibi oynayarak kaybettik.

Hikmet Karaman;  Deplasmanda Sivasspor’dan alacağımız puanlarla Trabzonspor mağlubiyetini telafi edeceğiz

Hikmet Karaman, lig lideri Trabzonspor karşısında alılnan mağlubiyete yandığını dile getirerek, “86. dakika gol yedik. Aut atışından gelen topa müdahale edemedik ve golü yedik; bu da bize yakışmadı. 1–0 dan sonra pozisyonlarımızda vardı. Bütün bunları söylerken, Trabzon takımının ikinci yarıda ki üstünlüğü ve hamle gücünü, Alanzinho ‘nun, diğer oyuncularının önemini inkar etmiyoruz. Trabzonspor takımı ligin lider takımı. Tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Sivasspor ‘a hazırlandıklarını dile getiren Hikmet Karaman, “Bu hafta düşmemeye oynayan, kendileri için hayati önem taşıyan Sivasspor ile karşılaşacağız. Bu haftaki karşılaşma hem bizim için önemli hem de rakip için önemli. Bu aralar çok önemli karşılaşmalar oynuyoruz. Kendi sahamızda iki maç kaybettik. Bu deplasmanlardan alacağımız puanlarla bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu