DünyaFutbolGündem

ManU’nun Hollandalı yıldızı Van Persie’den UEFA ve Çakır’a ağır itham; Korkaklar!..

ManU’nun Hollandalı yıldızı Van Persie’den UEFA ve Çakır’a ağır itham; ‘Korkaklar’!.. Manchester United’ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanşında Real Madrid’e karşı oynadıkları mücadelenin ikinci yarısında Nani’ye gösterilen kırmızı kart ile ilgili UEFA ve Cüneyt Çakır’a ağır eleştiriler yaptı.

Sporx.com’un haberine göre, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Manchester United’ın evinde Real Madrid’in ağırladığı ve Cüneyt Çakır’ın Nani’ye gösterdiği kırmızı kart sonrası ‘Ada’ basınının eleştiri oklarının hedefinde kaldığı karşılaşmanın yankıları sürüyor. Kırmızı Şeytanlar’ın Hollandalı yıldızı Robin Van Persie de Çakır’ı hedef alanlar kervanına katıldı ve UEFA’dan ceza alma riskini göze alarak oldukça sert ifadeler kullandı.

Gösterilen kartın ‘kesinlikle yanlış olduğunu belirten yaşındaki forvet, “Kırmızı kart kesinlikle adeletsiz bir karardı. Bırakın kırmızı kartı, sarı kart ya da faul olduğu bile tartışılabilirdi. Nani’nin orda yapabileceği bir şey yoktu, Arbeloa’ya sertçe dokundu sadece” ifadelerini kullandı.

‘UEFA KORKAKÇA DAVRANDI’

UEFA’yı ‘korkak’ olarak nitelendiren Van Persie Çakır’ın karşılaşmaya neden atandığını da sorgularken, “En kötü şey de UEFA bu hakemi destekledi. Bu korkakça bir davranış, ben bir türlü bunu anlayamıyorum. Neden sadece dürüstçe ‘Cüneyt Çakır görmedi’ demiyorlar? Maçtan önce bu adamın, aylardır herhangi bir büyük maçta düdük çalmamış hakemin , böylesine önemli bir maça neden atandığına anlam verememiştim” diye konuştu.

Real Madrid’ten bazı isimlerin de kararın yanlış olduğu konusunda kendileriyle hem fikir olduğunu belirten Hollandalı, “Madrid’ten bazı arkadaşlarım bile bana kırmızı kartın yanlış olduğunu söylediler. Tam ikinci golü atacakken, Real Madrid’i köşeye sıkıştırmışken, hakem birden kırmızı kartı çıkardı. Real kesinlikle tehlikeli değildi. Biz bu turu geçerdik” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu