FutbolGündem

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek; Galatasaray’a ezici bir gece yaşattık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray gibi bir rakibe karşı futbol adına ezici bir gece yaşattıklarını belirtti.

Spor Toto Süper Lig ’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, dünkü zorlu Galatasaray galibiyetinin ardından cuma günü oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri ’nde başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Medical Park  Antalyaspor ‘un başarılı teknik patronu Mehmet Özdilek, haftalardır iyi oynadıklarını fakat netice anlamında çok fazla bütünleştiremeyen bir takım olduklarını belirtti.

Galatasaray ’ın fikstüre göre rakiplerinden birisinin olduğunu belirten Mehmet  Özdilek, milli maç dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirdiklerini, Galatasaray maçında da hem fiziksel hem de zihinsen hazır durumda bir Medical Park Antalyaspor ’un sahada olduğunu vurguladı.

Galatasaray gibi bir rakibe karşı çok iddialı oynadıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Mehmet Özdilek, “Böyle bir rakibe karşı böyle bir ortamda futbol adına ezici bir gece yaşamak bizim için çok önemliydi. Haklı bir galibiyet ortaya çıktı.” dedi.

Mehmet Özdilek; Moralli olarak Bursa ‘ya gidiyoruz

Galatasaray maçının artık geride kaldığını cuma günü zorlu bir deplasmana gideceklerini hatırlatan Mehmet Özdilek, ligin iyi takımına karşı moralle çıkacak olmanın kendileri için bir avantaj olduğunu kaydetti. ‘Bursaspor maçı cumartesi günü olsa daha iyi olurdu’ diyen Mehmet Özdilek, futbol adına seyir zevki yüksek bir müsabakaya daha çıkacaklarını, üst sıraları yakalama adına bu maçında çok önemli olduğunu aktardı.

Mehmet Özdilek, ligin bitmesine 7 hafta kaldığını kalan bu dilimde 21 puanı da hanelerine yazmak istediklerini belirtti.
Bu sezon sonu ile sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine ise Mehmet Özdilek şu cevabı verdi; Yeni bir sözleşme yapmayla ilgili yönetimle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Fakat çok da önemli değil. Gediğim gün de söyledim kağıtlar üzerine atılan imzanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan her iki tarafında birbirine olan inançlarıdır. Lig bittiğinde oturup konuşacağız. O konuda bir problem yaşayacağımızı da zannetmiyorum.

Erkan Sekman; Galatasaray ‘ın kötü dönemini değerlendirdik

Galatasaray karşısında ilk golü kaydeden Medical Park Antalyaspor ‘un başarılı oyuncusu Erkan Sekman, 5 haftadır iyi oyun oynadıklarını fakat galip gelemediklerini belirtti. Galatasaray maçını da kazanmaları gerektiğini ifade eden Sekman Sekman şöyle konuştu;

Galatasaray da kötü bir dönemden geçiyordu bunu değerlendirdik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Hem tribündekiler hem de televizyon başındakilerin iyi bir maç izlediğini düşünüyorum. Güzel bir de gol attığımı düşünüyorum. Fakat golden daha çok kazandığımız için mutluyum.

Galatasaray galibiyeti antrenmanın neşeli geçmesine neden oldu

Galatasaray karşısında farklı bir galibiyet alan Medical Park Antalyaspor ’da ilk 11’de forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, yedek kulübesindeki oyuncular ise dar alanda pas çalışması yaptı. Düz koşu sırasında ise Antalyasporlu oyuncuların sık sık birbirleriyle şakalaşması takımda moralin oldukça üst seviyede olduğu gözlerden kaçmadı.

Öte yandan hafif sakatlığı bulunan Sergey Djiehoua, Uğur İnceman ve Mehmet Yılmaz bugünkü antrenmana katılmadı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu