FutbolGündem

Medical Park Antalyaspor’dan Necati ile Kerem’e doğum günü partisi

Ekip ruhunu spordan sosyal alana kadar her platformda göstermeyi başaran Medical Park Antalyaspor, düzenlenen toplu doğum günü ile eğlenceli anlar yaşadı.

Medical Park Antalyaspor Yardımcı Antrenörü İlker Kıreker, futbolcular Necati Ateş ile Kerem Şeras’ın peşpeşe denk gelen doğum günleri aynı anda kutlandı.
Kırmızı-beyazlı ekip Hasan Subaşı Tesisleri sahasına yaptığı antrenman öncesi renkli bir kutlamaya imza attı. Kulüp personeli tarafından sahaya Medical Park Antalyaspor logolu büyük bir pasta indirilirken, Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, doğum günleri ardarda gelen yardımcısı Kıreker ile öğrencileri Necati ile Kerem’i diğer futbolcularla birlikte pastanın başına çağırdı.

Üçlü, alkışlar eşliğinde mumları üflerken, pastayı yine birlikte kesti. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, doğum gününü muhteşem bir ortamda kutlayan öğrencilerine sırayla pasta ikram etti. Medical Park Antalyaspor  Profesyonel Futbol Takımı, oldukça eğlenceli geçen kutlamanın ardından yeni yılın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu