FutbolGündem

Mehmet Özdilek: Ne olursa olsun her rakip ciddiye alınmalı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ne olursa olsun her rakibin ciddiye alınması gerektiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında Beypazarı Şekerspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanan maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çok zor şartlar altında zor bir mücadele olduğunu şansız bir şekilde kendi kalelerine attıkları gol ile maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Bu maçı kazanmaları halinde grupta avantaj elde edeceklerini belirten Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Golü erken bulduk. İkinci gol için pozisyon ürettik ama gol gelmedi. Böyle olunca rakibin direnci arttı. Beraberlik golü geldi. Artık avantajımız yok. Diğer maçların sonuçlarını beklememiz gerekiyor. Önümüzde 2 maç kaldı. Bunları kazanmalıyız. Her rakibi ciddiye almak önemsemek gerekiyor” şeklinde konuştu. Medical Park Antalyasporlu oyuncular Ömer ile İlkem, saha ile hava şartlarını kötü olduğuna değinerek, iki takımında aynı şartlarda iyi mücadele ettiğini kazanan tarafın çıkmadığını dile getirdiler.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu