GündemTransfer

Bucaspor’lu Musa Aydın, Medical Park Antalyaspor’da

Medical Park Antalyaspor, Bucaspor’dan Musa Aydın’ı renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor ligin bitimiyle iç ve dış transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bir hafta içerisinde transfer çalışmalarını tamamlayıp yeni sezona fırtına gibi girmek isteyen Medical Park Antalyaspor, Bucaspor’un başarılı oyuncusu Musa Aydın’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Musa Aydın, Medical Park Antalyaspor’dan geçen yıl da teklif geldiğini fakat Buca’yı Bülent Uygun olduğu için tercih ettiğini belirtti. Sözleşmesi elinde gelen futbolcu, Medical Park Antalyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu, takımı geçen yılki durumdan daha başarılı hale getireceklerine inandığını açıkladı.

Kadrolarına başarılı oyuncuları kattıkları için mutlu olduklarını ifade eden Medical Park Antalyaspor 2. Başkanı Ali Yılmaz, hem golcü hem de asist özelliği olan bir futbolcu aldıklarını belirtti. Musa Aydın’ın kadrolarında bulunan İbrahim Dağaşan’ın da eski takım arkadaşı olduğunu ifade eden Ali Yılmaz, “Musa da İbrahim gibi uyum sorunu yaşamayacaktır. Şu ana kadar nokta transferler yaptık. Sorunumuz olan bölgelere 4 yeni arkadaşımızı daha ekledik. Geçen yıllara göre daha iyi takım olacağımıza inanıyorum. Ayaklarımızın üzerinde duruyoruz ve daha da iyi olacağız” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu