FutbolGündem

Adı MHK Başkanlığı için geçen Yusuf Namoğlu iddialı konuştu

Türkiye Futbol Federasyonun yeni başkanı olması beklenen Mehmet Ali Aydınlar’ın, Merkez Hakem Kurulu’nun başkanlığına getireceği Yusuf Namoğlu iddialı konuştu.

Herkese eşit mesafede olup, bu görevi en iyi şekilde yapacağını iddia eden ve baskılara boyun eğmeyeceğini açıklayan Yusuf Namoğlu, Radyospor’a yaptığı açıklamada, teklif gelince görevden kaçmadığını söyledi.

Yusuf Namoğlu, Mehmet Ali Aydınlar’ın bu görevi teklif ettiğinde görevden kaçmadığını söyleyerek, “Mehmet Ali Aydınlar’ın teklifi sonrası görevden kaçmayıp görevi kabul ettim. Bu yola çıkarken bu camiayı, bu hakemleri birleştiren herkese eşit mesafede duran, başarılı olmak için hakem arkadaşlarla en iyi şekilde çalışan bir yapı kuracağız” dedi.

Yusuf Namoğlu; Ateşten gömleğe yakın bir görev

Yusuf  Namoğlu, görevin zor olduğunu ancak görevdan kaçmadıklarına tekrar vurgu yaparak, “Ateşten gömleğe yakın bir görev. Geçmiş yıllardan beri eleştirilen bir yapı. Biz eleştirileri en aza indirmeye çalışacağız. Sahaya çıkan hakemleri daha az hata yapan arkadaşlar yaratacağız. Hakem hataları dünyanın her yerinde vardır. Bunu minumuma indirmek bizim görevimiz. Bunun için çalışmalar yapacağız ve hatalar minumuma inecek” diye konuştu.

MHK Başkan adayı Yusuf Namoğlu; Baskıya boğun eğmem

Yusuf Namoğlu, bütün kulüplere eşit mesafede olduğunu ve baskıya boyun eğmeyeceğine de değinerek, “Geçmiş geçmişte kalmıştır. Biz geleceğe bakıyoruz. Bütün kulüplere eşit mesafedeyiz. Baskılara boyun eğmem, bugüne kadar eymedim bundan sonra eğmem” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu