FutbolGündem

Muhittin Öztürk; Aziz Yıldırım 3 kupamızı çaldı

Trabzonspor 2. Başkanı Muhittin Öztürk, ”Aziz Yıldırım, Trabzonspor’u 4. büyük yaptığından bahsediyor. Aziz Yıldırım, bizi 4. büyük yapmadı. 3 tane kupamızı çaldı” diye konuştu

Trabzonspor 2. Başkanı Muhittin Öztürk, Burak’ın transferine izin verilmesinin şu ana kadar yapılmış en büyük hata olduğunu belirtti; ayrıca Aziz Yıldırım’ın “Trabzonspor’u ben büyük takım yaptım” açıklamasına sert tepki gösterdi. Vatan Gazetesi’nin haberine göre, Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Muhittin Öztürk şöyle konuştu;

Burak’ın bırakılması çok büyük bir yanlıştı. Yapılan transferlerden ziyade Burak’ın gitmesi bence Trabzonspor’da en önemli konu. Ben Şenol Güneş’in iyi bir kamp dönemi geçirmesi durumunda takımı iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Benim için en büyük kayıp Burak Ylmaz’dır. 33 tane gol atmış bir futbolcuyu kimse bırakmaz. Yanlış yapıyoruz. Yeni transferler iyi olabilir; ama Burak’ın bırakılması çok büyük bir yanlıştı. Ellerindeki yabancılardan 5 tanesini göndersinler. Bir Burak kalsın, beş yabancının parasını Burak’a versinler, bu Trabzonspor için daha hayırlıdır. Biz Burak’ı çok ararız.

Muhittin Öztürk; Aziz Yıldırım 3 kupamızı çaldı

Trabzonspor 2. Başkanı Muhittin Öztürk konuşmasını şöyle tamamladı; Aziz Yıldırım, Trabzonspor’u 4. büyük yaptığından bahsediyor. Aziz Yıldırım, bizi 4. büyük yapmadı. 3 tane kupamızı çaldı. Bu kupaları çalması şu anda 9 tane kupamız vardı. Aziz Yıldırım, futbolun içerisine girmeden Trabzonspor 6 tane kupası vardı. Trabzonspor o zaman büyüktü. Şöyle bir kamuoyu oluşturuluyor.

Sanki Aziz Yıldırım’ı Trabzonspor şikayet etmiştir; sanki Trabzonspor içeri attırmıştır. Böyle bir şey olabilir mi? Mahkemelerde kendisini müdafa etmiyor. Trabzonspor’dan bahsediyor. Ben yıllardar bu işin içerisindeyim. Yönetici olduğum dönemlerde Ali Şen bu işi yapıyordu. Ali Şen yaptığını 5 sene sonra televizyonlarda itiraf etti. ‘Ben Trabzonspor’a böyle yaptım.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak’tan Aziz Yıldırım’a sert eleştiri

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Trabzonspor Müzesi’nde düzenlediği basın toplantısında “Trabzonspor’u ben büyük yaptım” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı eleştirdi.

Trabzonspor Divan Başkanlığı ve Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği üyeleri, Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde bugün yapılan ortak basın açıklamasında, futbolda şike davasında yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’e sert eleştiriler yöneltti.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, Aziz Yıldırım’ın “Trabzonspor’u ben büyük yaptım” sözünü eleştirirken şöyle konuştu; Mahkemede sorgulamada yeterli cevap bulamayan Aziz Yıldırım birden bire Trabzonspor’u ’Ben büyük yaptım’ demez mi. Sayın Yıldırım bir kulübün nasıl büyük olduğunu demek ki bilmiyor. Aziz bey bir şeyi karıştırdı, o da büyük olmayla büyük olmayı sahiplenmedir.

Trabzonspor’un geçmişteki başarılarında ve rakiplerine attığı gollerde Aziz Yıldırım mı asist yaptı? Biraz insaf Sayın Aziz Bey. Siz büyük yapmayla büyük olmayı da birbirine karıştırdınız. Aziz Bey sizin asistinizle mi bizim Necmi golleri attı? Hüseyin onun ara paslarını mı gole çeviriyordu, yoksa Serdar Bali o golleri Aziz Yıldırım’ın pası ile mi attı? Biz o şampiyonluk kupalarını kaldırdığımızda dönemlerde Aziz Bey Düzcespor’da top mu oynuyordu, top mu topluyordu?

Onu da tam bilmem. ’Ben büyük yaptım’ ifadesi ona hiç yakışmadı. Kolay değildir tabi ki bir yıl hapiste yatmak. Trabzonspor kulübü 6 tane kupa almış. Tüm camianın gücüyle hakkını buraya taşımıştır. Hiç kimse bunu sahiplenemez. Kimse böyle bir şey dile getiremez. Bunu böyle ifade eden haddini aşmış olur. Kimse böylesine haddini aşma hakkını kendinde bulamaz.

Serdar Bali; Aziz Yıldırım’ın dikkatli konuşması gerekir

Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği üyesi ve eski Trabzonsporlu futbolcu Serdar Bali de kısa bir konuşma yaparak, Aziz Yıldırım’ın konuşmaları sonrası taraftarların arasını açtığını savundu. Aziz Yıldırım’ın konuşmalarına biraz daha dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Serdar Bali, “Aziz Yıldırım ile karşılıklı futbol oynadım. Liderlik ayrı bir şeydir. Aziz Yıldırım’ın dikkatli konuşması gerekir. Her konuşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin arasını açıyor, uçurumlar meydana geliyor. Trabzonspor paranın olmadığı zaman 6 kez şampiyon olmuştur. İsterdik ki biz top oynuyorken Aziz Yıldırım Başkan olsaydı” diye konuştu.

Açıklamanın, Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’ndeki, 2011-2012 sezonuna ait şampiyonluk kupası için hazırlanan yerde yapılması ve boş olan kaidenin ön kısmına Trabzonspor’un 1967-1968 döneminin efsane kadrosunun yer aldığı fotoğrafın konulması dikkat çekti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu