GündemTransfer

Galatasaray, Oussama Assaidi ile anlaştı

Galatasaray, Oussama Assaidi ile en sonunda anlaşma sağladı. Faslı oyuncuyu 5 yıl için ikna eden yönetimin, Heerenveen kulübüne de 4 milyon euro vereceği kaydedildi.

Galatasaray, Dany ve Umut Bulut’un ardından yeni sezonun 3. transferini Heerenveen’in Faslı oyuncusu Oussama Assaidi ile gerçekleştirdi. HTSpor’un haberine göre, daha önce yapılan görüşmelerde oyuncu ile kulüpten iki ayrı yöneticinin ayrı fiyatlarda anlaşması kriz yaratmış ve transfer bir süreliğine dondurulmuştu. Ancak gelinen son noktada sarı-kırmızılıların, hem Assaidi hem de Heerenveen kulubü ile kesin olarak anlaşma sağladığı ifade edildi.

24 yaşında olan ve hem orta saha hem de kanat oynayabilen deneyimli futbolcu ile 5 yıllık söz kestiği belirtilen Aslan’ın, Hollandalı kulübe de bonservis olarak 4 milyon euro vereceği kaydedildi. Çok yönlü ve hızlı bir futbolcu olarak dikkat çeken Assaidi konusunda özellikle teknik direktör Fatih Terim’in çok ısrar ettiği biliniyordu.

Assaidi’de mutlu sona ulaşan Aslan’ın Faslı oyuncuyu önümüzdeki günlerde İstanbul’a getireceği belirtildi. Yetenekli futbolcunun da takımın 4 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon hazırlık çalışmalarına katılacağı bildirildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu