Fulya DosyasıFutbolGündem

Sanal alemde Demirören’e ağır eleştiri

NationalTurk haberine göre, Kulüpler Birliği ve Beşiktaş başkanı olduğu dönemde söylediği ‘Fenerbahçemiz’ sözü nedeniyle çok tartışılan Yıldırım Demirören 4 gün içinde ortaya koyduğu farklı tavırlarla yine tartışmaların odağında.

NationalTurk haberine göre, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe Bursaspor’u 4-0 mağlup ederek 29 yıllık kupa hasretine son verirken maç sonrası düzenlenen törende TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in yüzündeki mutluluk sosyal medyada büyük bir tartışma başlattı. Sanal alemde profilden profile dolaşan Yıldırım Demirören fotoğrafları ağır eleştirilere maruz kaldı. Eleştiri sebebi ise Yıldırım Demirören’in Galatasaray’ın şampiyon olduğu akşamki yüz ifadesi ile Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nı kaldırdığı andaki hareketlerinin farklı olmasıydı.

Beşiktaş Başkanı olan Demirören ardından Kulüpler Birliği Başkanı ünvanını da elde etmiş ve Mehmet Ali Aydınlar federasyonunu topa tutarken savunduğu Sarı-Lacivertli kulüp için ‘Fenerbahçemiz’ ifadesini kullanmıştı. Hatta bununla da yetinmeyip ‘Gerekirse Avrupa’ya gitmeyiz’ açıklamasını yapmış ve yine sosyal medyada eleştirilerin odağı olmuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu