DünyaGündem

Pique’den Real Madridlileri kızdıracak açıklama; Başarıları geçtiğimiz yüzyılda kaldı!..

Pique’den Real Madridlileri kızdıracak açıklama; Başarıları geçtiğimiz yüzyılda kaldı!.. Barcelona’nın başarılı savunmacısı Gerard Pique Real Madrid’in başarılarının geçtiğimiz yüzyılda kaldığını söyledi…

İspanya’da bir televizyon kanalına konuşan 26 yaşındaki stoper gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ajansspor.com’un haberine göre, Real Madrid’in geçmişte çok başarılı bir kulüp olduğunu söyleyen Pique, “9 Avrupa Kupası dahil olmak üzere çok sayıda başarı kazandılar. Bu da onları son 20. yüzyılın en iyi takımı yaptı. Ama son 10-15 seneye baktığımızda Barcelona’nın daha başarılı olduğunu görüyoruz. Bu rekabet sonsuza kadar sürecektir” şeklinde konuştu.

Sakatlıktan dönen Lionel Messi için de görüşlerini belirten İspanyol savunmacı, “Onda hala kupalar kazanmak için inanılmaz bir motivasyon var. Ama Valencia maçından sonra tıpkı herkes gibi o da üzgündü” dedi.

Arbeloa ile Twitter üzerinden girdiği atışmaya da değinen Pique, “Madrid ile Barcelona arasındaki rekabet her zaman var olacaktır. Elche maçında olduğu gibi sahada yanlış bir şeyler görürsem yine tepkimi dile getiririm. Bu tarz şeyler gayet normal. Arbeloa ile aramda bir sorun yok. Sonuçta aynı milli takım için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Real Madrid 25 Eylül’de oynanan Elche maçının 90. dakikasında bir penaltı kazanmış ve penaltıyı gole çevirerek 2-1 galip gelmişti. Bu olayın üzerine Pique ve Arbeloa Twitter üzerinden atışmışlardı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu