FutbolGündem

Prandelli’den 4 futbolcuya kesik!.. İşte o isimler..

Prandelli’den 4 futbolcuya kesik!.. Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, Kardemir Karabükspor maçının kadrosuna 4 önemli ismi almadı.

Prandelli’den 4 futbolcuya kesik!.. İşte o isimler.. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Şampiyonlar Ligi isim listesinde bulunmayan ve bu yüzden Dortmund maçında yer alamayan Sabri Sarıoğlu, Karabükspor maçı kadrosunda yine yer aldı. Sabri’nin büyük bir olasılıkla cumartesi günü oynanacak mücadelede ilk onbirde yer alması bekleniyor.

İşte o isimler;

Alex Telles, Pandev, Veysel Sarı, Semih Kaya.. Genç oyuncu kadroda yok ancak sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray bugün öğle saatlerinde zorlu deplasman maçı için son antrenmanı tamamladı ve karayolu ile Karabük’e hareket etti. Kafilede yönetici Abdürrahim Albayrak da bulunurken, Sportif A.Ş yöneticisi Ali Dürüst ise Karabük’e gitmeyecek.

Sarı kırmızılı ekibin muhtemel 11’i ise şöyle: Muslera – Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Tarık Çamdal – Hamit, Melo, Selçuk, Bruma – Sneijder – Burak Yılmaz.

İşte Galatasaray’ın Kardemir Karabükspor kadrosu;

Kamp kadrosu şu şekilde: Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Tarık Çamdal.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu