FutbolGündem

PTT 1. Lig kulüpleri ayaklandı!..

PTT 1. Lig kulüpleri ayaklandı!.. Kartalspor Kulübü, 17. sırada bitirerek küme düştükleri PTT 1. Lig’in 2012-2013 sezonunun tescilinin iptali için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvururken, sürece Adanaspor ve Göztepe’nin de katıldığı ifade edildi.

Ajansspor.com’un haberine göre, Kartalspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; Bilindiği üzere kulübümüz Türkiye Futbol Federasyonu’na 14 Mayıs 2013 tarihinde usulsüz oynatılan PTT 1. Lig’’in tescil edilmemesi için başvuruda bulunmuştur. Yaşanan bu gelişmeler ışığında Göztepe Spor Kulübü de bir gün sonra aynı taleple TFF’ye başvurarak sürece dahil olmuştur.

Son olarak bugün (17.05.2013) Adanaspor Kulübü tarafından aynı başvurunun yapıldığı, buna ek olarak hali hazırda devam eden PTT 1. Lig Play-Off müsabakalarının tedbiren durdurulması yönünde talepte bulunduğunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Ana Statü’nün 76. maddesinde yapmış olduğu ağır ve kabul edilemez ihlalin diğer kulüplerimiz tarafından da fark edilerek, haklarını aramak adına yapmış oldukları itiraz Kartalspor kulübü olarak doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.

Nitekim başvuru yaptığımız günden beri Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuyla ilgili yazılı açıklama yapılmaması ve her geçen gün diğer kulüplerimizin olaya dahil olması, başvurumuzun nedenli önemli olduğunun bir göstergesidir.

Bu olayın önümüzdeki günlerde Türkiye Spor kamuoyunda büyük ses getireceğini hep birlikte göreceğiz. Konuya hassasiyet gösteren tüm spor kulüplerine ve futbol ailesi mensuplarına teşekkür ederiz…

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu