FutbolGündem

Quaresma yine “FEDA” etmedi

Quaresma yine “FEDA” etmedi… Beşiktaş’ta bir türlü çözülemeyen Ricardo Quaresma sorununda dün akşam saatlerinde yeni gelişmeler yaşandı.

İki gün önce 10 günlük iznin ardından İstanbul’a dönen Quaresma’nın, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenman sonrası futbol komitesi yetkilileri ile bir araya geldiği öğrenildi. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, futbol komitesi bir süre önce yaptığı yıllık ücretini indirip yeni mukavele yapılması teklifini yinelerken, Quaresma’dan yine olumsuz yanıt aldı.

Ücretinde indirime gitmeyeceğini yineleyen Portekizli futbolcu için daha sonra teknik direktör Samet Aybaba ile görüşen komite, tecrübeli teknik adama son durum hakkında bilgi verdi. Aybaba görüşmede Quaresma’nın yeni şartlarda bir mukaveleyi kabul etmesi halinde bile takımda yer almasının çok zor olduğu belirtildi. Ayrıca takım içinde birçok futbolcunun Quaresma ile aynı takımda oynamak istemediklerini komiteye ileten Aybaba, bu durumun problem yaratacağının altını çizdi.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası Quaresma ile yeniden görüşen futbol komitesi yetkilileri Portekizli oyuncuya son durum hakkında bilgi verdiler. Samet Aybaba’nın kendisi hakkındaki düşüncelerini öğrenen Quaresma’nın, komiteden bir süre zaman istediği ve kısa bir süre içinde kararını vereceğini dile getirdiği kaydedildi.

Ricardo Quaresma Trump Towers’ta

Takımdan ayrı çalışmalarını tek başına sürdüren Ricardo Quaresma, dünkü idmanın ardından ailesiyle birlikte soluğu Trump Towers’ta aldı. Eşi ve çocuğuyla gezen Portekizli oyuncu, özellikle çocuk katıyla ve çocuklar için yapılan organizasyonlarıyla en çok tercih edilen alışveriş merkezi olan Trump Towers’ta zaman geçirdi. Çocuğu için alışveriş yapan Quaresma’ya büyük ilgi vardı. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini kırmayan yıldız futbolcu, bol bol imza dağıttı.

Beşiktaş Yönetimi’nden Quaresma açıklaması

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Quaresma ile görüştüklerini ve görüşme sonucunda mevcut durumun aynen devam ettiğini söyledi.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine bir açıklamada bulunan futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, şu ifadeleri kullandı;

Futbol komitesi olarak, futbolcumuz Ricardo Quaresma’nın isteği üzerine oyuncu ile bugün Akaretler’deki kulüp binamızda bir araya geldik. Kendisinin yaşanan süreçle ilgili düşüncelerini dinledik ve kulübümüzün mevcut görüşlerini kendisine yeniden hatırlattık. Görüşme sonucunda Quaresma ile mevcut durum aynen devam etmektedir ve herhangi bir değişiklik olması halinde, bu durum kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Quaresma’nın fotoğrafı fanatik.com.tr’den alınmıştır.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu