DünyaGündemTransfer

Queens Park Rangers ve Sunderland, Fernandes için kapıştı

İngiliz gazetesi Daily Mail, Sunderland ve QPR’nin Manuel Fernandes’i transfer etmek için adeta savaştıklarını yazdı.

Beşiktaş’tan alacağı yıllık ücret konusunda yaşadığı sıkıntılar sebebiyle Siyah Beyazlı kulüpten kopma noktasına gelen Manuel Fernandes’i kadrosuna katmak isteyen takımların sayısı her geçen gün artıyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Portekizli oyuncunun aldığı yıllık ücrette indirim yapmasını isteyeceğini de son dönemde sık sık gündeme gerlirken, İngiltere’de Fernandes savaşı yaşanıyor.

İngiliz Daily Mail gazetesi bu konu ile ilgili yaptığı haberde yeni sezonda İngiltere Premier Ligi’nde mücadele etmeye devam edecek olan Queens Park Rangers (QPR) ve Sunderland takımlarının Fernandes’i transfer etmek için yoğun çaba harcadıklarını haberleştirdi.

Haberde geçmiş yıllarda İngiltere’de Everton ve Portsmouth formaları giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer etmek için adeta bir ‘savaş’ içinde oldukları vurgulandı.

Beşiktaş ile sorun yaşadığının da altının çizildiği haberde, Fernandes’in ücretsiz olarak transfer edilebileceği de kaydedildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu